Parea mea este ca facultatile trebuie sa se adapteze dupa forta de munca care se cere pe piata, eu sincer iti zic sa faci o facultate tehnica (vezi U.T. Cluj) se cauta ingineri, acum depinde si de specializare, automatica si calculatoare, constructii, instalatii, electronica etc.
Eu am terminat constructiile si anul acesta termin masteratul si mai am un an si termin si a doua specializare tot la c-tii dar nu imi pare rau chiar daca am stat la facultatea 6 ani pana acum.
Si eu tot la stiinte sociale sunt.
Poti face psihologia,jurnalismul,dreptul, academia de politie, stiinte sociale, stiinte politice, relatii internationale(intereseaza-te de o facultate din Cluj)
Trebuie sa fi foarte hotarat/a in legatura cu ceea ce iti doresti sa devii!
In Cluj sunt multe facultati bune, daca esti la stiinte sociale, incearca sa mergi pe un domeniu cat de cat middle range, nu prea poti merge pe profil artistic. Vezi la constructii, la Geografie, la stiinte agricole - oricum in CJ gasesti facultati bune in acest domeniu -. Eu as merge la Geografie la amenajarea teritoriului sau la Constructii
Mai poti incerca specializarea de inginerie topografica, nu uita ca poti face 2 facultati in acelasi timp, incearca! un inginer topograf castiga ENORM de mult in strainatate dar si in Romania. Sansa ta uriasa e ca mereu e nevoie de meseriasi, iar salarii sunt, se cauta prin canada, Europa, Sua, practic peste tot si daca ai diploma aceea deja ai drepturi de semnatura si alte chestii. Nici nu conteaza liceul!
Brebb întreabă: