Ba dau. Nu sînt de acord cu hotărîrile unei așa-zise academii plină de idioți care s-au gîndit ei cum să dea limba peste cap ca să treacă mai mulți incapabili BAC-ul. Niciun nicio, în puii mei.
Nu este vorba de hotararea unei academii ci de revenirea la scrierea din anii anteriori comunismului, o reparatie morala. Comunistii au schimbat "î" din "a" in "î " din "i".
Reparatie morala ar fi fost introducerea punctului 8 de la Timisoara in Constitutie. Asta a fost asa, o miscare de luat ochii, absolut inutila. Nu cred ca afecta pe cineva in mod deosebit scrierea care era schimbata deja de vreo 50 de ani.
Da. Aveti dreptate!
In Romania sunt si salarii frumoase, trebuie doar sa fii bun in ceea ce faci, fie ca e medicina, drept, ingineri, economie sau IT
Nu pot sa-ti spun decat ca esti simpatic in disperarea asta a ta.
incearca o informatica economica - sectie de la ase, nu trebuie sa stii mate multa. sau o scoala informala de it. inveti o gramada de lucruri si te invarti in zona cu salarii decente si nici nu trebuie sa stii mate multa.
orice inceput e greu dar decat muritor de foame mai bine un "survivor"
Inainte sa judeci, mai uita-te si la tine, in patratica. Am scris repede si de asta, dar hai sa judecam poate ne simtim mai bine!
Tocmai,nu trebuie sa faci nicio facultate ca sa traiesti decent in Romania, intri direct in fabrica orice domeniu doresti si te instruieste pe loc, in zilele noastre nici o scoala nu mai este de folos, doar putere de munca sa ai si sa stii sa te descurci
Lasa facultatea, apuca-te de furat, traieste-ti viata, droguri, bautura, femei.aia e viata, viata e scurta, lasa facultatea.nu se cere scoala sa furi din Anglia telefoane.toti o apa si un pamant sunteti
Caută să lucrezi in comerț și vânzări la o companie bună gen Dedeman, Ikea, Baudeman etc.Eu sunt consultant vânzări la una dintre ele și beneficiile sunt foarte bune, chiar se merită. Salariu decent, bonuri de masă, asigurare medicală și privată și la stat, program flexibil, petreceri pentru angajați de sărbători, tichete de vacanță și alte bonusuri și beneficii in funcție de vechime in companie.