Am ras 2 sapt la gluma asta
Intrebarea se incadreaza la "educatie si cultura generala"
Tu ai pus intrebarea la "cariera"
Si asta era problema cea mai mare, nu?
Da, pentru ca oamenii merg pe o categorie la care se pricep sa raspunda, si in loc de cariera, vad oameni care scriu despre scoala/educatie... Daca punem intrebarile asa pe unde apucam, ce rost mai are interfata asta? Mai bine desfintam naibii sigla TPU si ne mutam pe reddit.
UniBuc, Politehnica, eu unul dacă aș fi fost în prezent să aleg facultatea, nici nu aș face-o în România la ce slab e învățământul la noi.
Sunt de aceeasi parere, dar la poli nu se bazează mai mult pe mate? ca eu s pe filo si de aia intreb
Da? De asta tot îmi aud vorbele astea de la majoritatea oamenilor? Tu nu te uiți care mare parte din copii după ce termină liceul, nu știu încotro să o apuce? Altă întrebare... oare de ce avem atâția analfabeți funcționali? Hai răspunde la astea, dacă tot te dai atât de deștept/deșteaptă.
" Kufu95: în România la ce slab e învățământul la noi"
cum spuneam - e părerea ta
----------
"Kufu95: De asta tot îmi aud vorbele astea de la majoritatea oamenilor?"
e majoritate dacă ai ca interlocutori doar ratați sau inadaptați...
----------
" Kufu95 : de ce avem atâția analfabeți funcționali?"
ratații o să dea mereu vina pe sistem dar e mult mai simplu: DE LENE!
hai noroc și mai schimbă tabăra dacă știi ce zic...
Tu realizezi că ai jignit practic mare parte din țară, tu ești ok? Sistemul fiind ăia de tot te mint pe tine că nu sunt bani la buget. Ăia de își bagă rudele în funcții înalte. Dacă ție ți se pare ok să faci materii intuile la școală care nu au nici o legătură cu ce este actual, dă-i bătaie în continuare, să rămâi la același nivel. Să știi că eu am luat legătura cu cineva care lucrează pe domeniul de l-am făcut la facultate, de care oricum ție nu îți voi spune că e clar ce persoană ești și nu vreau să îți dau detalii ție despre viața mea, are experiență de aproape 30 de ani și mi-a spus că ce am învățat eu în anii de facultate este în urmă rău de tot. Așa că nu mai vorbi să nu adormi, că m-am mai interesat și de ce se petrece în jurul meu.