Facultatea de Business, Facultatea de Limbi Straine asta intotdeauna o sa mearga mai ales ca ai foarte mare nevoie in viata sa mai cunosti macar 2 limbi straine, Facultatea de geografie, turism, Facultatea de arhitectura, Litere, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatie sunt multe care merg...Bafta!
Anul asta s-a cautat pentru angajari in special ingineria (de la ingineria informatiei pana la masini si utilaje), e un domeniu vast si ai de unde alege. Apoi mai e informatica, mai ales la Univ. Bucruresti, Univ. Babes Bolyai - Cluj, Univ. Alexandru Ioan Cuza - Iasi, Univ. de Vest din Timisoara. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, in indiferent ce domeniu, alege una dintre acestea patru.
Nu are rost sa mergi la medicina daca nu iti place da daca iti place informatica sau stiu eu ce atunci acolo sa te duci, poate esti chiar foarte bun in ceea ce iti place si o sa devi ceva. Parerea mea!
Fa ce iti place dar nu face o facultate numai pentru diploma ca sa fii somer dupa ce termini sau sa lucrezi pentru un salariu de nimic, daca preferi sa fi profesor atunci fa e, Facultatea de geografie vStiintele Educatie
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: