Pai sa ai abilitati mentale, creieru sa fie bun, ca el coordoneaza si maiinile la operatii, dexteritate, etc.
Si sa ai inclinatia catre asta, sa poti prinde indemanare cand inveti, sa fi sigur pe tine, rabdator, calm, foarte atent.
Sa nu iti tremure dracu. mainile alea . Tu iti dai seama cu ce frica te trezesti daca il vezi pe ala asa pana sa isi faca efectul anestezia? ((:
Sa fie calculat, sa aibă simt de orientare bun (mai ales la operațiile la care ai treaba fix printre ramurile plexului brahial de exemplu), sa își pastreze calmul, sa aibă viziune in spatiu, sa aibă rabdare.
La chirurgie plastica trebuie sa ai și simt estetic și sa te pricepi sa abordezi zona fără sa lași cicatrici mari.
La Neurochirurgie și chirurgie oftalmologica trebuie sa ai o abordare foarte fina.
Sânge rece, bine spus practic eu când porționez carnea de porc sau pui pentru a-mi face de mâncare imi vine sa vomit. Asta dă de la sine înțeles ca numai chirurgia nu este de mine. bleah, numai gândul îmi face deja rău.
Iti vine sa vomiti de la miros? Carnea negatita are un miros haios.
Mirosul nu, însă când vad sânge. Nu știu cum taie unii porcul de viu. Sau alții care lucrează în abator.
Sange rece, ambitie, rabdare, control (mana sigura), sa nu te panichezi stresezi usor
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: