| iri a întrebat:

Ce fel de diploma primesc cei care termina o facultate de economie? Nu conteaza profilul, oricare numai sa fie ceva legat de economie.

Răspuns Câştigător
| slayer666 a răspuns:

Daca termini doar facultatea pe Diploma o sa scrie Economist...

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Di***a de doctor in economie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi economist cu diploma!

| rserpu a răspuns:

Pe diploma scrie Economist, dar poti activa in orice ramura a economiei: management, contabilitate, finante & banci etc. Totusi, daca nu faci master, nu prea ai ce face doar cu facultatea terminata ca pe diploma iti scrie: Studii incomplete.

| string a răspuns:

Ce fel de diploma? Hmm... in general una inutila daca nu esti si pregatit bine si setat sa te tii la curent cu tot + daca nu esti si pasionat de domeniu, adica sa dai solutii adecvate angajatorului.

Daca este DOAR o diploma, este pur si simplu o diploma inutila. Chiar stiu despre ce vorbesc. La ultima tura de angajari cam 50% aveau diploma economist si cred ca erau destul de disperati incat sa aplice pentru joburi care nu aveau legatura cu meseria lor.
Ceea ce departajeaza pe bune este ceea ce te inspira si inveti sa faci bine. O diploma este o bucata de hartie si cam atat.
Un masterat imi arata ca te-ai mai gandit incotro o iei sicam ce te-ar inspira sa faci, cel putin in teorie.
Un doctorat ar trebui sa arate deja o pasiune. Hmm...rar am vazut asta.

| sorin16 a răspuns:

Asa cum a spus si string, studii superioare de licenta fara master e exact ca frectia la piciorul de lemn. Licenta presupune formarea unei baze de cunostinte ce te va ajuta la master. La master se restrange aria de cunostinte (obiecte de studiu), dar cele pe care le-ai ales vor fi tratate in amanunt.

Întrebări similare