Un post de referend cred ca ar fi cel pe care il cauti.iti trebuie sa studiezi obligatoriu economia -finante.Succes
Am fost la banca erau femei care stateau la ghiseu si altele stateau la masa in fata calculatorului si jucau soliter ca nu aveau clientii. cind nu ai ce face stai afara si fumezi si birfesti cu colegi intr-o banca privata se cam sta. 1200 de euro era salariu anul trecut.se studii? liceul facut bacul luat sa stii engleza si calculator trebuie sa faci facultatea de finante bancii menegement sint 4 sau 5 ani. sint locuri si cu taxe si fara.trebuie sa dai si masterul cind termini.in 2007 taxa pe semestru era 7 milioane vechi.pe an era cam 21 de milioane daca nu dai banii pierzi anul si il repeti. daca sa marit tva-ul poate sau marit si taxele intereseaza-te la facultate. daca iti platesti taxa profesorii te trec. le convine sa ia banii sa aiba salarii mari.fratele meu trecea examenele chiar daca nu invata nimic. in al2 lea an a renuntat era plictisitor.cine lucreaza la o banca particulara si sta degeaba si ia banii aia sint angajati pe pile.nu imi explic cum poate sa ia banii doar ca stau la birfa in fata bancii si fumeaza. daca inveti bine si iti place poti sa faci ceva la banca. daca nu inveti doar daca ai pile intri acolo.sa stai toata ziua sa joci soliter la calculator in costum ti-ar place? avantajul este ca ai salariu mare si masina dar e plictiseala mare