| corinaalexiastay a întrebat:

Ce inseamna daca am visat paiangen? va rog raspundeti(funda).

Răspuns Câştigător
| Cher22 a răspuns:

Este un simbol al piedicii, al blocajului. Poate sa simbolizeze o femeie care are mare autoritate asupra ta (poate mama ta). Poate reprezenta o situatie din care nu mai ai scapare atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Evoca, de asemenea, o stare psihologica: sentimentul ca esti in fata unei probleme fara solutie.

Pentru interpretare trebuie luat in considerare contextul visului, pentru ca acesta arata atitudinea pe care o ai in fata unor astfel de situatii. Daca omori un paianjen inseamna ca ai vointa si poti sa reactionezi; daca in vis il gasesti in pat simbolizeaza o piedica conjugala sau sexuala.

Un paianjen mare, infricosator apare frecvent in visele copiilor si exprima adesea teama lor de mama
Funda plsss

6 răspunsuri:
| Violent a răspuns:

Nu cred ca inseamna ceva. Pur si simplu un vis. Dar sar putae sa primesti un cadou pentru ca ai visat paianjen. Funda?

| qtheodora a răspuns:

Semn de noi oaspeti

http://vise.zaraf.ro/litera-P/index.php

fundita?

| Frau a răspuns:

Paianjenul sugereaza sentimente de frica din trecut. El apare destul de des in visele oamenilor si este asezat fie in colturi fie in dormitoare. Oamenii au relatat doua tipuri de contemplare a paianjenilor, unii il considera un fel de arhitect care isi construieste linistit pinza, altii il vad ca pe un vanator viclean care isi pandeste cu calm victimele, ramanand imobil pina la apropierea acestora de teritoriul lui. Daca visezi ca vezi un paianjen intr-o pinza inseamna ca iti vei implini ambitiile printr-o munca destoinica. Cu toate asta nu crede! Mie mi se par posti sa stii. viitorul ti-l faci tu cu mana tawinking

| croissant a răspuns:

Ca vei avea musafiri fundahee hee

| AlessinoDeeJay a răspuns:

Nu te speria! NU inseamna nimic!
Funita, nu am!
Te rog!