Da, probabil ai gresit atunci cand ti-ai investit sentimentele tale sincere in el.Intotdeauna oricat de indragostiti am fi trebuie sa avem capul pe umeri si sa gandim mereu, sa nu ne lasam purtati de val fiindca s-ar putea termina rau!
Dragostea inseamna sa iubesti fara sa ceri inapoi, sa visezi fara motiv, sa vrei nimic mai putin decat totul. Din pacate suferinta apare de multe ori in drum. Nu e usor. Insa fiecare esec te ajuta pentru ca iti dai seama unde ai gresit. Cel putin asa ar fi normal. Nu a fost neaparat vina ta, dar undeva ai gresit si tu cu siguranta. Incearca sa intelegi de ce nu a mers relatia. Incearca sa faci la fel si cu alte relatii. Incearca sa iti dai seama ce a vrut celalalt si nu i-ai putut oferi. Daca era ceva ce poti schimba, fa asta.
Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea. Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi.
Potrivirea pe cat mai multe planuri a doua persoane
Asta ar fi definitia deloc filozofica a dragostei
Prespune suferinta pentru ca anumite chestii esentiale nu merg.Cum ar fi comunicarea, compatibilitatea
Dar vestea buna e ca ai o viata intreaga sa tot cauti
Buna. Chiar vrei sa stii ce inseamna sa iubesti? Eu cred ca stii deja, daca spui ca ai suferit in urma unei relatii. Cred ca iubirea este diferita pentru fiecare, o traim, o simtim in felul nostru dupa sufletul si inima fiecaruia. Sunt insa cateva lucruri comune pentru orice cuplu. Cand el/ea este indragostit se simte cu adevarat fericit(a), implinit(a), abia asteapta sa si revada jumatatea, totul e roz in jur, etc. Iubirea este cel mai frumos si cel mai puternic sentiment care poate uni destinele a doi oameni si ii poate face sa priveasca viata mult mai usor, cu zambetul pe buze, stiind ca si au gasit jumatatea si au in ea, tot ce si au dorit vreodata pe lume. Sunt mult mai multe de spus aici, insa eu cred ca important este sa fii puternica, sa depasesti momentul. E ok, sa incerci poate, sa privesti si in urma, sa vezi daca ai gresit sau nu cu ceva in relatia ata, pentru ca astfel ai sansa sa inveti daca e cazul.Insa e mult mai important sa privesti inainte si sa fii optimista: cu siguranta exista un alt baiat, care te va iubi cel putin la fel de mult ca el si care te va face fericita iarasi! Pa, pa.
Depinde cat de lunga si intensa a fost relatia voastra... tu sti cel mai bine ke ai simtit pentru el. Iubirea nu are definitie si e diferita de la om la om. NU e neaparat sa fi gresit tu, poate a gresit el sau poate asta iti e destinul. Si eu am suferit dupa un baiat in trecut si acum am inteles de ce... Ne am despartit pentru ca trebuia sa fiu mult mai fericita langa actualul meu iubit asa a fost scris. Sa sti ca nimic in viata asta nu e intaplator si totul se intampla cu un scop. Dar asta poti realiza mai tarziu, in plus suferinta, iubirea, bucuria, tristetea si absolut tot ce simtim noi ii viata sunt de fapt VIATA trebuie sa treci prin toate ca sa poti spune ca ai trait cu adevarat toti avem zile bune si mai putin bune iar suferinta apare atunci cand parinti nostri nu nu mai pot tine in bolul de cristal in care ne au crescut si totul era roz si frumos suferinta e un semnal de alarma ca ai crescut, ca traiesti viata si atunci cand um om trece peste orice obstacol cu fruntea sus acel om este un om care poate fifericit ca a trecut prin orice cu bine
Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua.
Si eu la fel poate ca am doar 11 ani dar si eu am trecut prin asta!
si chiar e la aceiasi scoala cu mine!
tot ce a trebuit sa fac era sa nu ma -mai gindesc la el si sa nu-l mai vad!
Anonim240 întreabă: