| moonY a întrebat:

Ce job ai? Esti satisfacut (in ansamblu) pe plan profesional?

Răspuns Câştigător
| Krina a răspuns:

Relationship Manager pe retail, intr-o banca.
Sunt foarte multumita si imi place extraordinar de mult ceea ce fac happy

25 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sunt redactor la o revista lunara. Sa stii ca sunt multumita. Salariul mergea mai mare (cred ca asta e valabil oricat ar fi), ceea ce fac e interesant si satisfacator, sefii sunt ok, ma inteleg bine cu aproape toti colegii...

Anna
| Anna a răspuns:

Momentan nu am.Sunt in cautare... Termin anul acesta facultatea de jurnalism, sper si imi doresc sa profesez in domeniul acesta de activitate(in Tv sau presa scrisa).

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Imi place foarte mult ceea ce fac. Am considerat intotdeauna biblioteca a doua mea casa inca de pe vremea cand nu lucram in biblioteca si eram doar o asidua cititoare. Colegii mei sunt oameni deosebiti cu care ma inteleg bine. Este a doua mea familie. Ne bucuram impreuna si tragem din greu alteori. Sefii sunt... uneori de treaba, alteori... asa cum sunt. Satisfacuta profesional as fi si mai mult daca as reusi sa fac cateva calificari in domeniu, sa ma lamuresc cu unele probleme. Cat despre salar... este destul de ok acum ca sunt foarte "veche" si am toate calificarile si sporurile la maxim. Nu este un salar exorbitant, dar cand ma gandesc ca mare parte din viata mea am lucrat pe un salar foarte mic, acum sunt mai multumita. As dori ca fiecare sa-si gaseasca locul potrivit de munca. Atunci dai randament maxim - cand iti place cu adevarat ce faci si pui suflet.

mlm
| mlm a răspuns:

Manager, sint foarte multumita din toate punctele de vedere.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Jurnalist, de provincielaughing
Satisfactia vine din placerea cu care faci, ceea ce faci.
Da, sunt satisfacut in acest plan, chiar daca-mi propun tot timpul sa fac ceva mai mult.

| MihaiA a răspuns:

Operator telesales - da, sunt multumit in ansamblu de tot ce tine legat de acest jobhee hee

tundenana
| tundenana a răspuns:

Eu sunt medic stomatolog... sunt multumita de jobul meu mai ales cand vad omul scapat de o grije, sau cand va omul fericit ca poate zambi din nou... financiar? ar putea mai bine... insa am rabdare sunt in breasla de doar 2 ani, abia acum incepe sa dea roade munca mea,...

| Dl.Inginer a răspuns:

Inginer proiectant

| Dl.Inginer a răspuns:

Satisfacut, satisfacut doar ca imi ocupa tot timpul si imi solicita foarte tare mintea.

| alexam a răspuns:

Lucrator comercial! Vand,, ocheti,, la oamenii cu vederea slaba! big grin Se pare ca pe aici numai,, smecheri,, sunt, cu tot felul de titluri pompoase! In tinerete ( acum 4 ani ) eram Tourism Manager intr-o agentie de turism din Bucuresti! ( Ce zici? Am recuperat? ) DAR... Nu am terminat facultatea, asa imi trebuie ( deocamdata la vanzare )! laughing

| DiMoDi a răspuns:

Job-ul meu actual e de general (fac de toate, la mine acasă). Pe vremea cand i se spunea mai româneşte (adică ocupaţie sau profesie) am fost economist, apoi ofiţer şi iar economist (apoi mi-a trecut big grin). Total mulţumită, de ceea ce făceam, n-am fost niciodată, de aia le-am tot schimbat, dar per total, zic eu, că nu mi-a mers prea rău happy

| Ben. a răspuns:

Traiesc din somaj.pe plan profesional... e loc si d mai bine.

| andi a răspuns:

Marinar...sunt f. multumit...mai ales ca am si 2 servicii...winking

| sebastian_2565 a răspuns:

Legal adviser :d merge...

| Linda a răspuns:

Tu ce job ai? If you want to say

| sergiu25bc a răspuns:

Sunt operator la o companie de telefoane, si vb doar limba italiana la acest servici, iar salarul sunt f multumit cam 500 euro salar.PS lucrez in romania si iau echivalentul a 500 euro

| 38499388seby29 a răspuns:

MG,(MEDICINA GENERALA) si acum profesez pe care-home in uk.multumit? eeeeee nu prea e preaputin gastigul 900 L,. se putea si mai ok!:/)
big grin

| nycole a răspuns:

Contabil, salariul este bunicel, dar sunt prea multe atributi si multe ore peste program

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt satisfacut...intotdeauna e loc de mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Turnator.eu torn. otel de cea mai buna calitate.profesional da.financiar e loc de mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Embedded software - sunt multumit de job

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arhitect. (o sa ma injure robert happy ). Uneori este frustrant. Intalnesti oameni care vor sa apeleze la un profesionist, dar care sunt sunt nemultumiti cand le sugerezi ca ce vor ei nu e frumos, functional, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inspector de resurse umane la o firma de salubritate. Da, sint satisfacut.

| petrovici2002 a răspuns:

Cinstit nu sunt satisfacut, dar am mult timp liber si este de ajuns.

| eddie a răspuns:

Arhitect si sunt satisfacut pe ansamblu

Întrebări similare