| cacata pe ea a întrebat:

Ce job as putea sa-mi iau la varsta de 14 ani?
M-am saturat sa le cer bani parintilor.
Help! multumesc!:*

10 răspunsuri:
| enam2000 a răspuns:

Momentan nu te poti angaja desi esti posesorul/posesoarea unei carti de identitate. Conform codului muncii varsta minima pentru angajare este 16 ani. Daca te-ar angaja cineva ai lucra la negru asta insemnand pe de o pare incalcarea legii de catre angajator si intra si sub incidenta acuzatiilor de exploatarea in campul muncii a minorilor. Sfatul meu mai bucura-te de copilarie cat mai ai timp happy

| fluturasul a răspuns:

Pai poti fi reprezentatnt la avon desi nu castigi mult. Am un prieten care la 14 ani e barman si castiga cam 8 mil pe luna sau poti alege sa imparti fluturasi in supermarchet si sa povestesti oamneilor despre diverse oferte pe care le prezinti. Asta se face in magazine gen cora sau carefour

| psycho_5607 a răspuns:

Crede-ma, nu gasesti straight face Si eu am 14 ani si vreau un job
Inafara de sa vinzi fluturasi pe strada sau ziare prin scari de bloc.nu prea ai ce face.
Succes :* Poate gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta asta ori cantareata daca ai voce ori actrita daca sti sa joci altceva nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta asta ori cantareata daca ai voce ori actrita daca sti sa joci altceva nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti avea grija de copii, ai grija de animale, sa duci ceva la mai multe persoane, de impartit fluturasi sau facut diverse prin oras, sa prezinti produse de la diferite marci.cam atatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu si eu caut un job dar nu gasesc...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat