Italiana-pentru ca e o limba ce se invata foarte usor si o sa iti placa, plus ca daca limba o inveti pentru o cariera in traduceri, iti asiguri succesul, la cati romani sunt pe plaiurile Italiei si au nevoie de acte traduse in tara pentru orice nimic.
Inafara de limbile enumerate mai sus eu iti recomand sa inveti si araba.Este o limba care te ajuta si nu multi o stiu. Te ajuta mai ales daca vrei sa te angajezi in alte tari.
Germana si japoneza pentru ca Germania si Japonia sunt doua tari foarte importante.
Germana pentru ca nu toata lumea stie germana, iar nemtii sunt oameni foarte inteligenti, iar cu germana poti face multe in viata.nu este foarte grea, eu o fac la scoala, seamana foarte mult cu engleza
Buna. Eu iti recomand germana deoarece la scoala o practic si fiindca este o limba asemanatoare cu engleza(oarecum) si frumoasa. Nu multi oameni au sansa sa o invete deoarece este cam rara in scoli si nu prea sunt profesori. Dar cu toate astea este o limba destul de practica.
Germana pnetru ce e o limba frumoasa si vorbita de putini, limba marilor oameni
Iti recomand sa inveti germana pentru ca este o limba din ce in ce mai cautata(vezi targurile de joburi unde se cauta persoane pentru posturi care sa cunoasca limba germana)
Limbile asiatice sunt foarte cautate si s eplatesc foarte bine. dar sunt grele... sa stii ca si germana e utila si se aseamana mult c7u engleza
Invata Germana pentru ca este o limba care se vorbeste in mai multe tari.Nu este o limba tocmai usoara dar iti recomand.
Poate germana pentru ca se invata in unele scoli [in loc de franceza] sau japoneza pentru ca este tare XD
Daca ai putea, italiana.
Mie nu imi place.
Dar e practica si nu e prea grea.
Eu asa te sfatuiesc.
Dar faci cum vrei.Italiana e si ea destul de folosita si macar daca nu o vorbesti, inveti putin cate putin.
Byeee!