Dar pe site este planul de invatamant iar in anul 1 se studiază limba straina 1 si 2 iar in anul al doilea se studiaza limba straina 3. Ce reprezinta limba străină 3? Presupun ca lb 1 este engleza si lb 2 este franceza nu?
Poate fi ceva facultativ, o limba straina in plus dar fiind doar un an nu poti invata mare lucru, e doar o ataie de cap in plus pe langa materiile destul de grele de la economie.
E chiar atât de greu ca eu acum sunt pe filologie?
Celellte materii in afara de limbile straine da sunt mai grele, vei vedea cam cat sunt cand vei vrea sa dai examen de admitere la acea facultate.
Nu se intra cu media de la bac?
Din cate stiam eu cu examen de admitere, la facultati precum istorie si geografie se intra doar cu media bac.
Dar fratele meu a intrat la facultate anul trecut pe ceva in legatura cu protectia consumatorului, iar aici a facut matematica si chimie destul de multa ( tot pe filo a fost ) si a intrat doar cu media de la bac fara alt examen.
Da dar la economie si administrarea afacerilor e altceva nu peste tot e de ajuns bac-ul.
Mulțumesc pentru raspunsuri.
Admiterea pentru ciclul de studii uni- versitare de licenţă, învățământ cu frecvență, se organizează pe domenii de licență, prin concurs de dosare, pe baza următoarelor criterii:
- Media generală de admitere, reprezentată de media de la bacalaureat (100%);
Se pare ca nu mai sunt studenti de se intra doar cu media Bac acum 2-3 ani nu era asa, am gasit asta pe site-ul facultatii.
anonim_4396 întreabă: