Amandoua sunt banoase, dar avocatii de top castiga mult mai mult, inginerii IT din Romania castiga 2000 -3000 euro luna, Chirurgii castiga cam tot atata, in Germania castiga 10.000 sau 15.000, esteticienii castiga iarasi pana la 25.000 sau chiar mai mult, important e sa fii cel mai bun
Buna!
Eu cred ca Inginer IT ! Fiindca doctorii chirurgi le-a taiat mult din salarii !
Fundita :*?>
Daca esti medic ajuti multe persoane si ai succes.Dar daca esti inginer It, ei.nu zic ca nu e bine.Dar iti da o suma prea mica si te murdaresti, etc... Sper ca am ajutat
Regret sa te dezamagesc dar pentru medicina iti trebuie chemare si daca te gandesteti la partea materiala nu esti de medicina. Dc? Gandeste-te 6 ani facultatea + inca vreo 6 rezidentiatu cu salar de nimic, asta daca nu pleci dincolo sa il faci. Ca medic poti castiga frumos pe la 40 de ani.
Nu ma gandesc la partea materiala(desi asta e un mare dezavantaj; sa nu fii pe picioarele tale), dar nu stiu... simt ca ma atrage meseria asta...dar stiu foarte bine si matematica.Nu stiu ce sa aleg .Pt. a deveni medic internist, nu merita. dar pentru chirurgie merita. Daca asa ar gandi toti, atunci n-ar mai fi studenti medicinisti.. Esti student/studenta?
Hey...uite anul acesta sunt si eu studenta la MG , astept cu nerabdare.Si eu imi doresc sa fac chirurgia, mai exact cea pediatrica, dar...o sa stim ce o specializare alegem in momentu in care le vedem pe toate. Niste doctori ( chirurgi) mi-au spus sa renunt la chirurgie pentru ca nu e pentru femei si nu pentru ca nu suntem capabile ci pentru ca oameni nu au incredere in noi.Doooh sper ca totu sa iasa ok.
yonutz63991 întreabă:
Ionut_Alin_1995_CokF întreabă:
Ionut_Alin_1995_CokF întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: