Păi cred că cel mai avantajos e doctor veterinar sau designer vestimentar
Designer vestimentar-aici trebuie să ai talent la desen şi să creezi haine cât mai frumoase
Avocat-să aperi un om care e dat în judecată, la proces
Doctor veterinar - vindeci animale
Sper că te-am ajutat.
Din punct de vedere financiar, profesia de avocat este cea mai "banoasa", daca la asta te referi prin avantajoasa. Bineinteles ca este si cea mai grea, facultatea de Drept este destul de dificila, iar in ziua de azi daca nu ai pe cineva in spate nu reusesti cine stie ce. Ca avocat, scopul tau este sa iti aperi clientul in instanta, cu cat castigi mai multe procese cu atat esti mai bine cotat ca avocat.
Designerul vestimentar trebuie sa aiba, pe langa talent artistic, multa imaginatie, creativitate, sa stii cum sa imbini culorile si texturile.
Ca profesoara de spaniola se castiga ceva, mai ales daca faci meditatii. Pentru asta trebuie sa stii destul de bine limba spaniola (si aici ma refer in special la gramatica, pentru ca limba in sine nu e foarte grea).
Cat despre medicina veterinara, in primul rand trebuie sa ai ceva sange rece la inceput (tinant cont ca o sa faci disectii) si sa fi intr-adevar pasionata si rabdatoare cu animalele. In general, ca si la medicina umana, se cere biologie si chimie. Daca reusesti sa-ti faci un cabinet particular, ca medic veterinar se castiga destul de bine, mai ales in orasele mari, gen Bucuresti, Ploiesti, Brasov. Sper sa te ajute.
Meseria de designer cred eu ca e cea mai banoasa dar nu trebuie doar sa fii talentat la desen ...trebuie sa muncesti mult, mult mult si sa ai imaginatie f bogata, sa te inspiri din orice, sa spargi tiparele. Probabil trebuie sa ai o sustinere financiara importanta ca sa ajungi designer. Ca avocat trebuie sa inveti f multe, sa ai o memorie extraordinara si sa fii "bun de gura". In ziua de azi daca nu devii avocat cred ca e bine macar sa cunosti unul. Consider ca sunt atatea situatii in viata in care ne lovim de legi si de felul in care sunt interpretate incat fiecare dintre noi ar trebui sa facem dreptul numai ca sa nu fim calcati in picioare. Daca esti bun avocat nu a cum sa nu castigi bine.
Celelalte doua cu spaniola si animalele doar sa le faci din suflet ca banoase nu prea cred. eu admir persoanele care se dedica animalelor pentru ca in afara de satisfactia de a fi salvat un suflet nu cred ca au altceva de castigat. Bineinteles trebuie sa ai sange rece pentru ca uneori pentru binele animalului trebuie sa ii tai un picior sau poate trebuie sa ii faci o injectie ca sa nu se mai chinuie.
De invatamant nu am zis multe.dar ce ar mai fi de zis. trebuie sa fii tare cu nervii...si eventual sa ai un sot sa iti asigure bunastarea materiala. Nu as sfatui pe nimeni sa se faca profesor. Invatamantul la noi e la pamant.
Sper ca ti-am fost de folos.