Din materia care ai avut-o. De unde sa stim noi? Depinde programa de la scoala la scoala. Nu-i nimeni profet
Eu am dat teza azi, si ne-a dat poezia Seara pe ape de Ion Pillat. Mai intai ne-a dat-o acasa cu o zi inainte sa ne uitam peste ea. Iti spun deci ca am cautat peste tot un comentariu sau semnificatia titlului pe net si nu am gasit absolut nimic. Ne-a dat destul de greu, sa comentam semnificatia titlului, epitete, figuri de stil, sinonime...la ultimul punct ne-a dat sa comentam o poezia la alegere dintre "Lacul"- Mihai Eminescu; "Emotie de toamna"- Nichita Stanescu; sau chiar poezia asta "Seara pe ape"-Ion Pillat. Eu am comentat Lacul de M. Eminescu cam in 20-25 de randuri. sper ca te-am ajutat pup :*
Baltagul cu siguranta ala nu-l va da ori caracterizarea Vitoriei Lipan ori momentele subiectului
Pai. La teza e simplu. Poate sa iti dea demonstratie ca e balada populara, explicatie de titlu, caracterizare de personaj la balada populara Nu e cine stie ce. Si eu tot in clasa a 8-a sunt si sincer nu imi este asa de frica la literatura Sper ca te-am putut ajuta Succes la teza!