Eu nu am nici o parere. E un lucru foarte bun. Exista si femei si barbati care sunt asistenti medicali si asta e un lucru foarte bun. Mai exista multe locuri de munca, unde oamenii zic ca locul "X" de munca sa zicem e doar pentru femei. Dar lucra si barbati. Sunt multe locuri de munca de genu..etc.
Am fost la fizioterapie, unde mi s-a facut si masaj. Odata era femeie, a doua oara barbat. Mi-a placut mai profesionist barbatul si in pus ca aveam despre ce discuta cat imi facea masaj.
Buna! Este fix acelasi lucru cu o femeie asistenta. Nu vad ceva deosibit la acest lucru. E ceva altfel sau ce?
Eu cred ca e misto, sa fii barbat intre multe femei. Cred ca ai parte de o multime de pasarici!
Parerea mea e ca ei sunt barbati si sunt asistenti medicali.
Nu am ce parere sa am
Persoanele care asociaza job-urile cu genurile si cu stereotipurile sunt inapoiate rau.
Am cunoscut un asistent pe care il respect foarte mult. Altauri de o femeie asistentă, au luptat pentru drepturile asistentilor in spitale.
Nu sustin economia. Nu investesc in prostituate, nu consuma alcool. Cu ele s-ar duce dracu' economia asta .
Legat de prostituate, trebuie sa fii ultimu om sa apelezi la ele, eu sincer nu a-si f##e o c###a nici macar gratis, dar sa o mai si platesc )
Da, si eu sunt de aceeasi parere .
Anonim240 întreabă: