| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce parere aveți despre cariera de vlogger/influencer? Mie unul nu îmi place ce face Selly și cu trupa lui 5gang pentru ca din punctul meu de vedere canta versuri de prost gust și fără sens dar am auzit ca se câștigă foarte bine fiind vlogger sau influencer! Ce trebuie mai exact sa fac sa ajung influencer și sa fiu cunoscut? Despre ce trebuie sa vorbesc și ce teme sa abordez? Unii fac comedie, alții au videoclipuri editate de alții și tuturor le place! Ce trebuie sa fac ca să pot sa editez și eu videoclipuri pentru a fi vlogger sau influencer? Chiar vreau sa fac și eu ceva pentru a face bani deoarece eu le scoala chiar nu ma pricep, chiar nu pot sa învăț și voi nu mi-ati dat răspunsuri concrete cu privire la ce pot sa fac, sa merg la capsuni in Spania sau in alta țară la munca! Ce ar trebui sa fac mai exact pentru a deveni vlogger sau influencer? Ce trebuie sa prezint pe YouTube ca oamenilor sa le placa și sa reușesc sa fac bani din YouTube? Va rog mult sa ma ajutați, chiar nu știu ce sa facă dacă la munca in străinătate nu am primit deloc răspunsuri concrete!

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Închide telefonul și ia o pauză că ai început să bați câmpii. Ia un Optisomn și fă nani.

| Adry05 a răspuns:

Tu ai impresia ca oricine ajunge sa aiba faima banii alora de-i vezi asa pe internet? Foarte puțini ajung acolo tocmai că-ți trebuie ori idei de content ieșite din comune care să atragă audiența, ori subiecte banale dar o charisma foarte aparte. din moment ce tu intrebi aici ce sa faci in vlogguri... e clar că n-ai nici una nici alta deci lasă visarea la făcut bani mulți din nimic. Până și ăia au ani întregi de muncă în spate să ajungă la nivelul ăsta

| MihaitzaItza a răspuns:

Da nu ne ziceai tu odată că nu ai nevoie de școală?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ca sa fii "influencer" trebuie sa ai o cariera in spate. Sa educi pe altii pe un anumit subiect.
Nici macar nu e nevoie sa apari in fata camerei. Poti face tutoriale de genul "how to". Dar trebuie sa stii ceva.

Restul sunt "vedete" de carton. Azi sunt pe val, maine nu mai stie nimeni de ei/ele. Iar intrebarea ramane: "ce anume ii face sa fie vedete?" Cam cum se intreaba lumea de Kim Kardashian. Iar raspunsul nu e unul onorabil.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Pai nu am nevoie, pentru ca nu pot sa invat!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu inteleg ce spui!

| Kufu95 a răspuns:

Da, ca muzică zic și eu că 5gang nu au avut talent, dar a prins bine copiilor, trebuie să vi cu ceva diferit și interesant față de ce se promovează acum.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru gabicoo):

Daca ii urmaresti restul intrebarilor, tipul pare sa aiba crize existentiale zilnice, se intreaba ce sunt extraterestrii etc