La cluj din cate stiu doar prima limba trebuie sa o stii bine, dai admitere din ea si a 2-a poti s-o iei incepator si au o varietate destul de mare de limbi straine din care poti alege, limbi destul de rare. Ti-as recomanda Clujul pentru facultatea asta. In Timisoara daca te intereseaza dai admitere din ambele limbi, principala e de obicei aia pe care trebuie s-o stii mai bine, a 2-a limba se ia de la un nivel usor mai jos.
Depinde si ce limbi iti alegi, e in general un domeniu bun ca-ti deschide usi spre mai multe domenii desi teoretic te pregateste sa fii traducator.
Pai eu mi-as alege germana-engleza ca limba A si B dar nu stiu exact care sunt optiunile pentru limba C si D
Germana e super ok dar engleza ar fi bine daca poti s-o inlocuiesti cu altceva ca majoritatea au combintia asta si cam toti stiu engleza azi.
Dar de exemplu la LMA nu am nevoie de doua limbi la nivel avansat?
Nu stiu cum se cere in Bucuresti.
Dar la Cluj?
La cluj din cate stiu doar prima limba trebuie sa o stii bine, dai admitere din ea si a 2-a poti s-o iei incepator si au o varietate destul de mare de limbi straine din care poti alege, limbi destul de rare. Ti-as recomanda Clujul pentru facultatea asta. In Timisoara daca te intereseaza dai admitere din ambele limbi, principala e de obicei aia pe care trebuie s-o stii mai bine, a 2-a limba se ia de la un nivel usor mai jos.