| Banannie a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca am ramas sa studiez la o facultate din orasul meu si nu am ales Bucurestiul? Majoritatea fostilor colegi au ales sa-si continue studiile in capitala pentru ca zic ei doar acolo sunt sanse de reusita sad

Răspuns Câştigător
| AdeM1111 a răspuns:

Nu cred ca are vreo importanta orasul unde studiezi.Importanta este scoala care ti-ai ales-o si cat de bine te descurci. Daca esti foarte bun oriunde esti remarcat.Intradevar in Romania lucrurile nu merg prea bine, dar dupa facultate poate ai sanse in strainatate.Succes

| Banannie explică (pentru AdeM1111):

Am ales ingineria autovehiculelor la Universitatea de Stat din Pitesti. Am postat intrebarea pentru ca ma descurajau comentariile celor plecati in alte orase si voiam o parere neutra.
Multumesc tuturor! :*

| AdeM1111 a răspuns (pentru Banannie):

Buna.Nu te lasa descurajata de comentariile celorlalti.Fa ce stii u ca e bine si ce simti.Mult succes in facultate

7 răspunsuri:
| Amaya a răspuns:

Nu e vorba că doar în Bucureşti sunt şanse de reuşită, poţi să reuşeşti oriunde dacă eşti pregătit şi mai ales dacă ai noroc. Ideea e că în Bucureşti ( şi în alte oraşe mari ) există mai multe posibilităţi de angajare, iar salariile sunt de asemenea mai mari decât într-un oraş mic.

regis
| regis a răspuns:

Sanse sunt peste tot, orasele mai mari atrag insa prin diversitate.

| VladimirPutin a răspuns:

în Romania nu prea ai șanse nici în capitală

| BlackNights a răspuns:

Depinde in ce oras locuiesti. Oricum,uite-te in jur, nici daca termini fac intr-un centrul universitar important nu ai sanse, d-apoi intr-un orasel din provincie?

| Banannie explică (pentru BlackNights):

Sunt din Pitesti.