| ary a întrebat:

Ce parere aveti despre firmele care posteaza anunturi de angajare, dar isi ascund datele de identificare? E normal asa ceva? -( a se vedea siturile cu joburi).

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este ceva normal să nu își decline identitatea, în fond nu este nimic pe lumea asta să nu se afle.
O firmă care se respectă și este profesionistă își pune la dispoziția celor interesați un minim de date ca denumire firmă, adresă, scop lucrativ, etc.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Exista firme care recruteaza personal prin intermediul unor firme specializate. Astfel anuntul il va publica intermediarul, care va organiza si un prim interviu de preselectie. Doar cei care trec de preselectie vor ajunge la firma care este in cautare de personal, prin urmare neaplicarea la un anunt de acest gen poate insemna ratarea unei sanse.
Cand imi cautam de lucru, eu am fost chemat la trei astfel de pre-interviuri si de fiecare data a fost vorba de cate o firma mare si foarte serioasa. Din pacate chiar daca am trecut de acel prim interviu, nu am reusit sa bat palma cu niciuna dintre ele, insa repet, neaplicand sansa este ratata din start.

| madagascar a răspuns:

Eu nu aplic la firme care nu isi dau datele, pentru ca probabil sunt tepe. e bine sa stii sa te feresti

| claudiarebecca a răspuns:

Salut! ca sa posteze joburi, firmele tb sa aiba cont, si ca sa isi faca cont pe site tb sa furnizeze toate datele de indetificare. deci faptul ca tu, ca vizitator al site ului, nu poti vedea toate datele firmei, e din cauza ca aceste date pot fi folosite la fraudare. astfel ca site ul face verificarea firmei, dar nu face publice toate datele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o societate si datele se dau din cite stiu eu in totalitate numai ca saite ul pe care postezi diferite anunturi restrictioneaza accesul la o parte din date sint multi pirati pe lumea asta ok ciao

| danielo89liviu a răspuns:

Parerea mea, fereste-te de astea, sunt tepari, angajeaza pe toata lumea dar cand e sa ii si plateasca, pazea e criza. EU sunt patit, pe bune nu ii baga im seama, iti pierzi vremea cu d-astia, o firma care se respecta isi da numele, nu de alta, dar asa stii si tu despre ce e vorba, care e seriozitatea firmei, etc, stiam un site care iti spune parerea angajatilor despre companie, nu mai sh exact cum se numeste, dar daca imi aduc aminte revin...