| andy123 a întrebat:

Ce parere aveti despre meseria de psiholog? Sunt la profilul filologie bilingv engleza, clasa a 10a si mi s-ar parea foarte interesant sa dau la psihologie mai ales ca imi place foarte mult sa ascult problemele altora si sa ii ajut. Se merita? Poti trai OK din asta? Am auzit ca la inceput esti prost platit( ca in aproape orice meserie) dar cu timpul poti face si bani frumusei... acum nu stiu ce sa zic.

2 răspunsuri:
| the1answer a răspuns:

Incearca sa fi agent de turism
P.S: du-te la facultatea geografia turismului

| alecsa91 a răspuns:

Si eu am facut profil bilingv, dar dintr-a 10-a am fost atrasa de ramura socialului! Acum sunt la facultate, la Asistenta Sociala. Am terminat primul an! E superb! Imbini psihologia cu sociologia si iti bucuri sufletul! Insa trebuie sa depui si ceva efort, daca vrei ca munca ta sa dea roade. Noi la facultate facem schimburi de experienta, vin profesori din afara.Asta e un atu, pentru ca dupa ce terminam facultatea avem o portita deschisa.In Franta de exemplu, psihologii si asistentii sociali debutanti sunt platiti foarte bine! In Romania, hmm...nu vreau sa te descurajez.Invata bine, asculta-ti inima si urmeaza specializarea dorita, apoi lupta sa pleci in strainatate, chiar si cu bursa Erasmus! Merita! Succes!