De locuit in Bucuresti exista ca variante si sa stai la o doamna singura care inchiriaza o camera in apartament sau sa mai stai cu o colega intr-o garsoniera sau 4 fete in doua camere, stiu cazuri, si cred ca ajungi cumva mai ieftin decat naveta, chiar daca mergi "cu nasul". de exemplu gasiti apartament cu 2 camere de inchiriat la 200 de euro, 4 fete inseamna 50 de euro pe persoana, adica 2 milioane si putin, la tren cat ai da, 20 de zile de mers la scoala, dus-intors? ar trebui sa dai cam 10 ron pe zi dus-intors sa fii la nivelul chiriei, nu stiu cat e trenul, fa tu socoteala. plus ca ai economisi timpul de pe drum. eventual faci naveta in primul an si poate-ti gasesti job chiar in Bucuresti, si atunci o sa ai cu ce plati o chirie si nu mai faci naveta. succes!
Depinde, daca faci naveta nu prea mai poti avea si un job, poate ceva usor daca ai relatii sau un job din asta fotograf, web desingrt, etc....totusi la un jobpart time trebuie' sa stai macar 4 ore cred, ca nu te tine o ora pe zi.
Nuveta e cea mai buna solutie pentru inceput si apoi vezi cum merg lucrurile.