Se spune ca cei care nu iubesc copiii, animalele, florile, muzica, natura sunt oameni rai. Dar asta nu e o regula.Cauzele pot fi multiple.
Nu e destul de matur ...probabil ca inca este prea tanar si nu s-ar asuma o asemenea raspundere.
Lipsa unei experiente de viata.In majoritatea cazurilor lucrurile se schimba odata cu venirea pe lume a primului nascut.
Nu cred ca este asa...baietii zic ca nu le plac copiii mici, florile, rozul etc... spun asta doar pentru a se contura mai bine "barbatia" lor
# De fapt noua nu ne plac bebelusi din unele motive si acele motive ar fi ca smiorcaie bebelusu noapte cand tu incerci sa dormi venind de la servici frant si incepe sa planga si mai odihnestete atunci... a doua chestie e schimbatul scutecelor...pfff...bleah...:-& si multe altele
Ca este egoist. Este clar. Am avut un prieten care ura bebelusii pana cand a avut un fratior mai mic, iar acum ii adora pe toti.
Ce sa sp?Poate inca nu este prea matur.Sau ascunde asta numai pentru ca vrea sa para altfel.
Hehe.nici mie nu imi plac acum la varsta de 18 ani aproape. Din cauza ca pur si simplu nu ma inteleg cu ei.Mai incolo cred ca o sa'mi placa.
Barbatzii nu se maturizeaza niciodata, sunt gelosi pe bebe ca nu pot sta in bratze mai tot timpul ca si bebe, abia cand bebe creste si trece de primul anisor atunci si BARBATZII incep sa isi arate iubirea fata de copilas dragalas
Iti multumesc mult, Linutza, ca ai selectat castigator raspunsul meu, si ma bucur enorm ca ti-am putut fi de folos.Cand mai ai nevoie, o sa te ajut cu cea mai mare placere. Te pup si iti doresc numai bine! Pa!
anonim_4396 întreabă:
sorinaa0 întreabă: