| bebitza a întrebat:

Ce parere aveti despre o persoana(un baiat) caruia nu ii plac bebelusii?

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Se spune ca cei care nu iubesc copiii, animalele, florile, muzica, natura sunt oameni rai. Dar asta nu e o regula.Cauzele pot fi multiple.

17 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Ca nu ii plac bebelusii. Probabil nu e pregatit pentru a fi tata.

| inna a răspuns:

Nu e destul de matur happy...probabil ca inca este prea tanar si nu s-ar asuma o asemenea raspunderewinking.

mira
| mira a răspuns:

Lipsa unei experiente de viata.In majoritatea cazurilor lucrurile se schimba odata cu venirea pe lume a primului nascut.

| Silvia a răspuns:

Nu cred ca este asa...baietii zic ca nu le plac copiii mici, florile, rozul etc...oh go on spun asta doar pentru a se contura mai bine "barbatia" lor happy

| Dorinel a răspuns:

# De fapt noua nu ne plac bebelusi din unele motive si acele motive ar fi ca smiorcaie bebelusu noapte cand tu incerci sa dormi venind de la servici frant si incepe sa planga si mai odihnestete atunci... a doua chestie e schimbatul scutecelor...pfff...bleah...:-& si multe altele tongue

| dulcika a răspuns:

Nu este destul de matur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi placeau pana acum cativa ani big grin mi-era frica de ei si imi pareau atat de uratei bebelusii nou-nascutzi straight face Acuma ii iubesc am calculatorul plin cu poze cu bebe laughing nu stiu, e o chestie de varsta...se mai maturizeaza si-si schimba conceptiile

| roksyk a răspuns:

Ca este egoist. Este clar. Am avut un prieten care ura bebelusii pana cand a avut un fratior mai mic, iar acum ii adora pe toti.

| domidoc a răspuns:

Un tip cu viitor.

| domidoc a răspuns:

Un tip cu viitor.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce sa sp?straight facePoate inca nu este prea matur.Sau ascunde asta numai pentru ca vrea sa para altfel. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Maturizarea și frica de responsabilități pot fii motive care să determine un băiat să nu-i fie simpatic măcar un bebeluș.
Pa, pa.

| dragosh a răspuns:

Hehe.nici mie nu imi plac acum la varsta de 18 ani aproape. Din cauza ca pur si simplu nu ma inteleg cu ei.Mai incolo cred ca o sa'mi placa.happy

| maya_7233 a răspuns:

Hm se mai intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii nu se nasc cu instinct matern, acel instinct care ne face pe noi femeile sa iubim copiii sau sa ne atasam de ei. Barbatii descopera pe masura ce traiesc experiente in acest sens daca le plac sau nu copiii. Dupa cum bine a ilustrat cu exemplu Roksik.

| mami a răspuns:

Barbatzii nu se maturizeaza niciodata, sunt gelosi pe bebe ca nu pot sta in bratze mai tot timpul ca si bebe, abia cand bebe creste si trece de primul anisor atunci si BARBATZII incep sa isi arate iubirea fata de copilas dragalas

| emy a răspuns:

Iti multumesc mult, Linutza, ca ai selectat castigator raspunsul meu, si ma bucur enorm ca ti-am putut fi de folos.Cand mai ai nevoie, o sa te ajut cu cea mai mare placere. Te pup si iti doresc numai bine! Pa!

Întrebări similare