Daca iti place matematica este foarte bun, dar daca nu iti place orienteazate spre alt profil funda?:d
Un prieten de al meu este acolo se face multa informatica si teza se da la romana matematica informatica si fizica sau chimie sau biologie la alegere
Eu am terminat a9a anul acesta la mate-info si mi s-a parut extraordinar. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, tot aici as fi venit. Nu e adevarat ca e foarte greu si ca nu poti face fata decat daca esti geniu la mate si la majoritatea materiilor o iei de la inceput(adica incepi cu chestii chiar usoare pe care oricine le stie). Mate-info te ajuta sa iti dezvolti gandirea, indiferent de ce alegi sa faci mai departe. De asemenea ai foarte multe optiuni de viitor, te pregateste pentru orice. Nu cred ca o sa regreti daca ai ales profilul acesta; si eu la inceput puneam intrebari ca tine despre mate-info. Succes!
Daca iti plac stiintele exacte (matematica, informatica, fizica, chimia, etc) - ai reusit. Daca ai inclinatie spre partea umanista (limbi straine, limba si literatura romana, filosofie, etc) mai bine du-te altundeva.
O sa faci suficient de multa matematica (in special si la un nivel destul de avansat fata de restul colegilor de la alte specializari) incat o sa o visezi noaptea. Dar, daca iti place... cu atat mai bine, nu?
Da,pai.nu prea ma intereseaza daca sunt baieti, sincer as vrea sa urmez acest profil, avand in vedere faptul ca iubesc matematica.
Eu am trecut a 12-a si este super bine, daca iti dai si macar putin silinta. Nu ai nimic de pierdut. Bafta!