| DrDeath a întrebat:

Ce parere aveti?
Eu zic ca e super tarewinking
Justin Bieber este vedeta cea mai cautata pe Google in anul 2010, in timp ce, pe de alta parte, Miley Cyrus conduce detasat intr-un top realizat de Yahoo.

Iata care sunt cele mai cautate vedete pe Google in 2010:

1. Justin Bieber
2. Katy Perry
3. Selena Gomez
4. Kim Kardashian
5. Eminem
6. Lady Gaga
7. Miley Cyrus
8. Taylor Lautner
9. Megan Fox
10. Robert Pattinson
Articolol il gasiti pe My idol.ro

Răspuns Câştigător
| SayCheesexD a răspuns:

Justin Bieber a fost cel mai cautat pe Google in anul 2010 deoarece s-au spus multe barfe despre el.
Unii au spus ca s-ar fi sinucis iar el a postat pe twitter adevarul cum ca este in regula si nu s-a intamplat nimic.
A aparut mai recent un clip in care Justin impingea usa de la un Mall ca si un copil neputand sa deschida usa.
Pe YouTube poti gasi multe clip-uri cu Justin Bieber pe contul utilizatorului FunnyOrDie
adica aici: http://www.youtube.com/user/FunnyorDie
Mai nou inca o gluma si-a facut aparitia cum ca Justin a cazut de pe o stanca in timpul unor filmari. Acesta a postat din nou pe twitter ca a sustinut un concert in tot acest timp si nu i s-a intamplat nimic grav.
A mai fost catat pe YouTube fiindca are foarte multe fane/fani si ca sa fie mai "pe trend" s-au documentat despre viata lui si au ascultat piese multe.
De asemenea, cei care il detesta ii fac foarte multe vizualizari pe YouTube si cauta glume proaste despre el pe Google, ca sa le dea mai departe.
Funda`?;;):*:*

4 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Whoa, ce s-a infipt muschiul in Kardashian rolling on the floor))! Poate dupa ce a poza atat de mult in Playboy rolling on the floor)). Glumeam! Vai si ce din Twilight, cum puteau ei cumva sa lipseasca? Oare cu ce am gresit noi? Cand era numai Hp parca era mai bine love struck. Imi pare rau ca anul asta isi vor lansa ultimul film. Si Lady GaGa?! A, da, rochia de carne rolling on the floor))). Halal top rolling on the floor)!

Răspuns utilizator avertizat
| crisiss a răspuns:

Uite raspunsul meu
fetele sunt prea disperate si il umplu de bani pe cretinul ala cu voce de femeie
restul sunt actrite, actorisi muzicieni ace au muncit cu adevarat pentru a ajunge acolo

| davidpopescudady a răspuns:

Mie imi place si lady gaga selena si beaber