anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti noi tineri avem un viitor in romania? is si eu curios de ce cred alti nu doar eu

9 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Romania depinde de noi, bineinteles ca exista viitor aici.
Eu de ex la astia 20 de ani ai mei pot sa afirm cu tarie ca daca esti bun intr-ul domeniu (la mine e vorba de cel literar artistic- regie film, scenografie, beletristica si chiar PR) ai sanse foarte mari sa te realizezi AICI.
Problema in Romania tine de faptul ca noi romanii suntem obisnuiti sa ne plangem si sa ne dam cu fundu si capu de pereti de dragul victimizarii pentru ca deh, e mai usor! Apoi presa cauta sa scoata doar ce e mai rau din om si societate (presa romaneasca) astfel incat se fac reportaje si filmari doar cu boi de 8-9 clase ajunsi la 25 de an care se plang ca nu gasesc de lucru. Omul de rand interpreteaza astfel gresit sub forma ''nu se gaseste de lucru'', intervine panica si cei mai multi apeleaza apoi la randul lor la ''victimizare''. Eu iti spun tie un lucru: DACA MUNCESTI, ESTI BUN SI AI UN VIS PE CARE TI-L URMEZI FARA SA ITI PESE CE SPUNE UNUL SAU ALTUL, VEI REUSI! Aici! Ps: Fiti mandri ca sunteti romanihappy!

| anutza a răspuns:

Depinde ce domenii isi aleg, de ex. programatorii foarte buni sunt si vor fi cautati si bine platiti.

| Amorezatul a răspuns:

Desigur ca da...Dar eu prefer sa imi fac unul mai bun afara!

| Anca95 a răspuns:

Desigurca avem un viitor.Romania depinde de noi. Daca o luam pe urmele celor care conduc astazi tara asta va fi grav, insa NOI o putem schimba in bine. Putem sa facem multe pentru ea pentru ca urmasii nostri sa traiasca intr-o tara ca toate celelalte. sa nu se mai zica ca acum ca Romania e nu stiu cum si ca in romanii sunt hoti, prosti etc.

| bunica18 a răspuns:

Avem un viitor atit timp si acolo unde Dumnezeu ingaduie.
Daca vrei sa nu mergi la servici degeaba invata sa-ti alegi un domeniu in care sa fii de folos. Daca crezi ca politica scirtie in Romania mergi pe domeniul politic si schimba tu ceva, daca crezi ca in sanatate ar fi ceva de facut mergi in acel domeniu, daca sunt prea multe domenii in care s-ar putea face ceva alege in functie de ce ti-a trimis Dumnezeu ca talent...Ghindeste-te cum poti tu sa conribui ca sa ai un viitor in Roamania

| iEmonel a răspuns:

Depinde la ce tineri te referi. Aia care fac scoala doar sa fie facuta au viitorul asigurat ca someri. Ceilalti au un viitor mai bun.
Locuri de munca se gasesc si acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refer la un viitor nu la a pierde timpul muncind ca sa nu stai acasa

| iEmonel a răspuns (pentru anonim_4396):

"Omul cat traieste munceste"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal

Întrebări similare