anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot eu sa fac pe viitor cu viata mea, daca tot timpul imi sta in umbra o boala urata si grea de rinichi care nu-mi permite sa-mi petrec timpul asa cum vreau, care necesita tratament, care mereu ma sileste sa plec de la scoala si de care nu voi scapa niciodata si voi fi nevoita toata viata sa urmez fel de fel de tratamente... Ce cariera as putea avea eu, care uneori trebuie sa intrerup orice activitate si sa plec la spital, sa fac fel de fel de perfuzii, iar rezultatul sa vina dupa ore intregi de chin? Va rog mult sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac si ma doare.Ma doare ca simt ca orice as face, exact cand imi e lumea mai draga incep sa ma doara rinichii, incepe boala sa ma supere.

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cred ca ceva legat de creativitate - redactare, corectura... sau ceva care sa-ti permita sa te defasori de acasa, unde poti face tratament si te simti bine, cat de cat, fiind in mediul tau! Fii optimista!, cine stie ce bucurii iti rezerva viitorul!

5 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

In primul rand trebuie sa te tratezi si sa accepti ceea ce nu poti schimba. Te inteleg ca simti ca esti nedreptatita de viata pentru ca, esti bolnava insa nu ai cum sa schimbi aceasta situatie ci, doar sa te tratezi si sa mergi mai departe. Nu ne-ai spus diagnosticul pe care il ai si daca acesta este legat de vreo malformatie congentitala ori de o boala ce a intervenit si ti-a afectat rinichii. Nu stiu daca faci dializa si daca exista posibilitatea unui transplant de rinichi, insa sunt sigura ca se vor gasi solutii care sa te faca sa te simti mai bine. Nu trebuie sa disperi pentru ca, in viitor, situatia starii tale de sanatate sigur se va imbunatati. Eu iti doresc sa ai speranta si sa incerci eventual si alte tratamente complementare, care te-ar putea ajuta.

| anad a răspuns:

Prea iei lucrurile in tragic! Cred ca iti este foarte greu dardin pacate trebuie sa accepti momentan aceste probleme. Spun momentan, deoarece exista acum inclusiv operatiile de transplant.
In privinta carierei astazi sunt joburi in care ai un program flexibil si poti sa rezolvi si astfel de probleme. Sper insa ca totul va fi bine cu rabdare, cu speranta si cu ajutor(pe care te rog sa il ceri indiferent de la cine si cat de mic ar fi cand e vorba de sanatate).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnezeu are raspunsurile pentru toate intrebarile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt maria si am 14 ani gandeste-te ca boala pe care o ai tu poate sa o aiba oricine chiar si eu dar nu trebuie sa ati pierzi speranta an Dumnezeu si sa te gandesti ca daca ai aceasta boala nu mai poti sa faci nimic gandeste-te ca ai prieteni si parinti langa tine care te vor ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești atacată, pe stânga de femei, pe dreapta de barbati, esti curata, nu e nimic, nu-i nici o boala