A cata oara pui aceasta intrebare? Cred ca ti-am raspuns si eu de vreo doua ori si ti-am spus ca ar trebui sa faci o cerere de schimbare a incredintarii, care trebuie semnata si de tatal tau si o depui la judecatoria de domiciliu. Se va judeca procesul si in functie de probele administrate judecatorul va admite cererea si te va incredinta tatalui ori o va respinge. Trebuie sa ai motive intemeiate, faptul ca mama ta are prea multa grija de tine si nu admite sa-ti faci de cap nu este un motiv intemeiat. Numai bine!
Daca in urma divortului, i-ai fost incredintata mamei tale prin ordin judecatoresc, nu prea ai ce face. Trebuie sa astepti pana la 18 ani. Incearca sa ii explici si ei ca la urma urmei e tatal tau si ca tu nu ai nicio vina ca sunt divortati. Spune-i ca te afecteaza mult faptul ca nu iti da voie sa-l vizitezi si poate intelege si te va lasa. Mult succes.
Curind vei avea aceeasi varsta ca mine si cred ca vei gandi la fel:
Esti in varsta adolescentei si ca orice adolescent nu te intelegi cu parintii. E mai complicat sa discuti c ei acum, insa incearca sa o intelegi pe mama ta, ea nu vrea sa te apropii asa de tare de tatal tau ca sa o parasesti. Ai putea avea o discutie cu ea si sa-i spui ca weekend-urile sa le petreci imprauna cu tatal tau,. Gandeste-te bine daca vrei sa te muti complet cu tatal tau, mai bine stai unde esti, e cel mai bine!
BAFTA