Toate aceste marci pe care le-ai denumit... Nu sunt altceva decat niste replici jalnice de chinezi... Si mi se pare cocalarism sa te pui sa porti numele cuiva sau sa porti : Armani, Hugo Boss si alte prostii.
Si parfumurile chiar si cele testere, si mostrele in sticlute de cativa mililitrii sunt tot replici, facaturi...
In fine..
Daca vrei sa iti faci o afacere dinasta ieftina...Gasesti variante.
Mergi pana la Dragonul Rosu si arunca o privire.
Cred ca te referi la fake-uri. Nu cred ca in Dragon se vand fake-uri (cu siguranta nu se vand nici originale) pentru ca e cam ilegal. Mai degraba o sa gasesti replici ale produselor celebre dar care ori nu au logo ori au scris Adibas in loc de Adidas sau ceva de genul. Daca vrei sa vezi ce produse se vand in Dragon intra pe grupul de Facebook Dragonul rosu en-gros.
Daca vrei fake-uri dar sa aiba si logo pe ele du-te in Turcia in bazar sau intra pe grupuri unde gasesti produse din astea din Turcia. Turcia e raiul fake-urilor, uneori nici nu iti dai seama ca anumite produse sunt fake-uri, gasesti si produse bine lucrate
Nu te zgârci. La dragonul roșu sunt doar replici ieftine. De exp. am văzut niște adidași pe care scria abibas, mike, super, adică nimic original. Așa că nu te zgârcii pesntru 50 de lei. Mai bine iei ceva de calitate
Raressssss222233337777 întreabă: