Buna! Si eu imi doresc sa ma fac avocat. si m-am interesat un pic si pentru specializatre pentru avocatura ar fi indicat profilul teoretic pe uman. Nu stiu sigur dar asa mi-a zis profesoara de civica si mi-a mai zis inca o persoana.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Buna! Si eu imi doresc sa ma fac avocat. si m-am interesat un pic si pentru specializatre pentru avocatura ar fi indicat profilul teoretic pe uman. Nu stiu sigur dar asa mi-a zis profesoara de civica si mi-a mai zis inca o persoana.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Filologie Ai nevoie de o exprimare perfecta pentru meseria ta. Cand am fost la ultimul proces am vazut cum un psiholog se chinuia sa isi sustina cauza si avocatul lui a spus tot numai intr-o fraza simpla. M-a uimit total.
.Pai noi nu putem raspund ela aceasta intrebare concret depinde la ce te pricepi mai bine. Acum eu nu stiu ce sa aleg pot spune oricare dintre ele.Ca sa ai una dintre aceste cariere trebuie sa inveti foarte mult.Iit urez mult Succex!:* Funda?
Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.
alexandra6413 întreabă:
KaRa23S întreabă:
3keen întreabă: