Daca vrei sa urmezi Facultatea de medicina trebuie sa inveti multa chimie, iar chimia se invata la profil real. In clasa a IX-a ai vreo 3 ore de chimie pe saptamana si vreo 2 de biologie. Daca urmezi un profil real vei da bac-ul la matematica, la limba romana, la o limba straina la alegere si la o materie la alegere dintre chimie, biologie, fizica sau informatica...mult succes...
Eu sunt la chimie-biologie, sa stii ca, dupa parerea mea este cel mai frumos si usor profil, si de banos nu mai zic(asta daca te gandesti la o facultate si la un loc de munca pentru viitor)
Orarul de sambata? glumescBanuiesc ca vrei sa stii cate ore de(.)si de(.)?
pai pana in clasa a11a ai doar 2 ore bio, 2 chimie, 3 fizica, dupa care se ajunge la 4 fizica si bio, chim raman la fel. E un profil frumos, dar cu facultatea asta e cam greu, ca e luuunga)
Te pup
Buna! eu sunt la liceu si am ales acelasi profil.Pai un orar ar fi cam asa:orele normale pe care le faceai in generala numai ca se adauga o ora in plus de bio si inca una in plus de fizica si chimia la fel ceea ce inseamna ca faci 3 ore de bio (insa una va fi ed.pentru sanatate) 3 ore de fizica si 2 de chmie...asta e in a9a ...in a 10 e posibil sa mai puna inca o ora de chimie iar in a11 si a 12 faci cele 3 materii de rupi. dap se da bac la mate pentru ca faci cel putin 4 ore din materie in a9a. Oricum iti urez bafta la ce mai dati voi acum in a8a (sincer habar nu am ce se ma ntampla la voi la cum se schimba @_@) si bafta in a intra la ce profil doresti tu!
Buna! Da, te-ai gandit bine, insa iti trebuie mai multa biologie. La mine in liceu(Galatzi) se face astfel : in clasa. a IX-a: 3 de biologie si 2 de chimie. In cls. a X-a: 3 de chimie si 2 de biologie. Iar in clasa a XI si a XII-a faci 3 de chimie si 3 de biologie. Daca esti la biologie -chimie dai BAC-ul la Mate (M2), romana, o lima straina si la alegere dintre chimie, biologie, fizica. Mult succes in continuare!