Trebuie sa intri la profil uman, mai exact filologie(sau stiinte sociale).
La filologie faci psihologia doar in clasa a 10.Nu e deloc greu.
Si de asemenea trebuie sa urmezi o facultate de psihologie.
Proba la facultatea respectiva se da din psihologia din clasa a 10.
[Bine evident conteaza la admitere si bac-ul, si la unule facultati, media din liceu.
[La fililogie din clasa a 11 nu mai faci mate, fizica sau chimie, ci doar o materie numita "stiinte" care le intruneste pe toate 3. ]
Sa'ti spun si din ce se da teze la filologie: engleza; romana; latina; istorie/geografie.Nu te speria ca nu este greu, mai ales daca inveti.
La bac nu pot sa-ti spun ce o sa dai, pentru ca vezi si tu cum il schimba astia de la an la an.
Dar in mare asta ar fi cam tot ce trebuie sa stii.
Totusi niciodata nu strica o a doua opinie, asa ca mai inereseaza'te, cam aceleasi lucruri o sa-ti spuna, dar...
Sper sa te fi ajutat!
La liceu sectia:siinte sociale si dupa aceea trebuie sa faci facultatea de psihologie.Te pup :*
Profil: stiinte sociale
facultatea de psihologie stiu ca e in bucuresti, ASE si poti sa dai doar licenta sau sa continui cu masteratul si doctoratul. si in final iti alegi unde vrei sa lucrezi: cabinet particular, psiholog criminalist, circulatie, psihiatrie, liceu, etc
Stiinte sociale. Dar merge si filologia. Ideea e ca nu conteaza foarte mult profilul din liceu. Dupa ce termini clasa a XII-a te poti duce la facultatea de psihologie, apoi poti face si un master in acelasi domeniu. Trebuie insa sa citesti foarte mult.
Pentru a deveni psiholog trebuie sa mergi la profilul de stiinte sociale(dar cred ca si la filologie).Pe urma la facultatea de psihologie.
Pai ca profil la liceu iti trebuie Stiinte Sociale dar mai tarziu nu stiu sigur ce trebuie sa faci. presupun ca faclultatea de psihologie