Eu zic sa alegi arhitectura, la handbal daca doamne fereste ai o accidentare mai grava si nu mai poti juca, s-a terminat totul dar daca alegi arhitectura ai un viitor cat de cat asigurat! ...si daca te tii de treaba castigi foarte bine! zic doar ca multe persoane au vrut sa faca sport de performanta si acum nu stiu ce sa faca cu viata lor(mai degraba l-ai face de placere ), in plus handbalul il faci pana la o anumita varsta, dupa 40 de ani ai de ales ori te lasi ori devii antrenor si e cam grea faza cu antrenorul! acum faci ce vrei da sa ai grija ce faci cu viata ta!
Handball deoarece in primul rand si mie imi plke a lot of si este un sport frumos
Sincer mie imi plac amandoua. dar cred ca arhitectura ar fi de viitor.si handbalul. dar arhitectura il intrece.Acum depinde de ce iti place tie mai mult.nu prea conteaza parerea noastra.fiecaruia ii place altceva
Poi a ambele am si avantaje si dezavantaje la handbal este frumos mergi in diferite tari castigi bine, dar de sarbatori esti mereu plecata si nu esti langa cei dragi, iar la arhitectura trebuie sa ai mult talent sa te daruiesti inttr-u tot meseriei si aici se castiga fosrte bune, dar trebuie multa indemanare.bafta
Cu "arhitecrura"ai meserie si paine o viata, cu handbalul doar o perioada si apoi depinde daca iti gasesti post de antrenor sau nu! Oricum, intai te gandesti, si daca iti place mult una din ele, alege-o!
gabriel9977 întreabă:
Emamuresan întreabă: