anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac pentru a-mi gasi ceva de munca sa ma caracterizeze si sa-mi placa?

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sa pui pe o lista ce aptitudini ai, unde le-ai putea aplica, in ce domeniu. Din domeniul respectiv, alegi un job care sa te satisfaca si financiar si sufleteste. E important sa faci o ierarhie sa vezi la ce avantaje nu ai renunta si la care poti face un compromis. Un job perfect nu ai sa gasesti, mai renunti la unele dorinte, dar nici sa faci continuu compromisuri si sa ajungi intr-un loc unde nu iti place nimic.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

In primul rand trebuie sa identifici ceva pe care tu ai putea sa-l faci cu pasiune. Abia in momentul in care ai identificat acea munca pe care tu o consideri ca pe un hobby, sa nu-ti para nici grea, nici apasatoare, in care sa pui suflet si sa-ti fie drag sa prestezi, sa astepti cu nerabdare ziua de maine pentru a raspunde unei noi provocari, poti incepe sa cauti un loc de munca. Un astfel de loc de munca, poate fi gasit in mass-media. Fiecare noua zi, inseamna o noua provocare. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Marea problemă este că nu ești orientat către o meserie care să te definească!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste-te la ce iti place si ce ti se potriveste tie. Pana una alta poti incerca sa arunci o privire pe siteurile de recurtare. Eu personal recomand siteul www.folderjobs.ro pentru ca aduna Toate joburile intr-un singur loc. Bafta sa faci ce-ti place