Sunt la farmacie medicamente care le poti lua. Daca doresti sa ti sp ce da mi mes pe privat nu pot sa ti sp aici
Stai putin de vorba cu tine, se spune ca propria noastra minte poate sa ne fie prieten sau dusman, depinde ce hranesti. Ia o foaie de hartie imparte-o in doua si scrie pe o parte de ce/cine ti-e frica si ce obtii si pe cealalta jumatate scrie ca nu-ti e frica si scrie ce obtii. puterea cuvantului scris e mai mare decat imaginatia ta. psihologii spun ca aproape 90% din temerile noastre nu se vor intampla niciodata. Si eu am fost o fire emotiva ( inca mai sunt in limitele normale) SI AM STAT SA MA GANDESC PINA M-AM SATURAT sa-mi fie frica mereu, pentru ca oboseam. Alt sfat; roga-ti un prieten sa-ti spuna care sunt calitatile tale si apoi gandeste-te cati oameni ar putea fi ca tine, ESTI UNIC, si apoi vreau sa-ti spun ca oamenilor nu le plac "oamenii perfecti", intotdeauna o pozna va induiosa pe oricine are suflet. Toate aceste emotii au radacina in copilarie, nu stiu la tine ce s-a intamplat, la mine a fost despartirea parintilor ( si toata copilaria m-am simtit ca o schiloada printre ceilalti copii, asta a dus la neincrederea in mine mai tarziu). Citeste daca gasesti biografia lui Lance Armstrong ( celebrul ciclist care a castigat consecutiv turul Frantei de 3 ori) pe mine m-a ajutat. Cu prietenie Corina
Ia magneziu forte 1/zi timp de 50 de zile te vei simti bine de la primele pastile.