Am sa-ti spun ceva important, Daca vrei sa fii model, sa stii ca nu trebuie sa ai un chip frumos poti avea si unul urat dar in modeling exista 3 feluri de modele:
modele comeciale,modele care pozeaza pentru produse cosmetice,sau care apar in reviste de moda
modele high fashion,modele din astea trebuie sa aiba fete unice,nu neaparat frumoase
modele catalog,cum vezi imaginile din magazine de haine
Fiecare gen de model pozeaza diferit, cele comerciale trebuie sa fie vioaie, cele high fashion trebuie sa fie cat mai...cum sa zic,mai...e greu de explicat,sa zic cum stiu eu,trebuie sa fie haute coture,iar cele catalog,nimic special
deci concluzia e ca daca vrei sa fii model trebuie sa fii interesanta, nu doar frumoasa si sexy, ci lookul deosebit,ai inteles ce ti-am explicat? Deci tu trebuie din astea sa alegi ce-ti doresti,design,bucatar, care vrei tu, dar am uitat sa-ti spun ca modele ca lumea devin de mici, cam de la 9 ani,deci daca vrei sa fii model, trebuie sa incepi de acum,trebuie sa-ti faci un portofoliu cu poze, sa te duci la o agentie de moda si sa afli raspunsul,apropo, nu trebuie sa fii slaba, poti fii un model marime plus,Dar daca ai corp normal nu inseamna ca esti marime plus,sau ca ai burta sau ca esti grasa, model marime plus sunt modele ca cele slabanoage doar arata parca ar fi marite, si de asemenea sunt rare, si mai exista modele petite
Miley,eu iti spun sa te gandesti ce iti place cel mai mult sa faci si ce posibilitati ai.(parerea mea)
Mmm...cred ca ce mai potrivith e design.ma rog acu cum vrei dar daca ai zis ca esti talentaa la desen asta ar fi cea mai potrivita
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: