Ca peste tot, salarul este in functie de ce trebuie- si ce stii sa faci.
Negociabil.
De la minumul pe economie in sus... ca doar nu crezi ca este un salariu standard
Depinde, sunt multe joburi care țin de domeniul cibernetica. Un inginer software de exemplu poate ajunge si la 10.000 lei pe lună, un web designer pleacă de la 2500 lei și poate avansa în funcție de competențe, un programator c în jur de 8000-9 000 lei, un developer între 4000-10000 lei.
Ce treaba are web-designerul cu cibernetica?
si care e diferenta intre developer si programator?
Nu știu dacă are vreo treaba, știu că face parte din domeniul IT cu siguranță, tot pe acolo e, ma rog.
Nu știu diferența dintre developer și programator și nici nu ma interesează că nu lucrez în domeniu am o cunoștință care e inginer software și are aproape 10.000 lei salariu, tot el mi-a spus și de celelalte salarii din domeniu
Nu știu de ce ai simțit nevoia să te iei de mine
Pentru ca ai dat omului niste sfaturi fara sa ai nici cea mai mica idee despre ce scrii.
Nu stiu de ce ai simtit nevoie sa dai sfaturi intr-un domeniu despre care nu stii nimic, si sfaturi din astea cu cifre si denumiri de pozitii
Pai cifrele și denumile de poziții sunt corecte, chiar dacă poate nu aparțin toate de cibernetica, tot în domeniul IT sunt. Poftim : https://sdacademy.ro/blog/top-salarii-it/
Nu. nu sunt deloc corecte.
E o tampenie absoluta sa scrii ca un programator C are salariu X in timp ce un developer are salariu Y. Adica programator ala C de ce nu poate fi si el un developer? Ca realize ca developer e doar denumirea in enegleza a programatorului nu? Hahahaha
Pur si simplu ai folosit niste termeni care nu au niciun sens, intr-un context care nu are niciun sens. Si ai adaugat si web designerul acolo sa fie confuzia completa.
Ok, cum zici tu. Înseamnă că și aia de au scris articolul pus de mine în link au scris prostii, ok.
Ei nu au scris prostii, pentru ca ei se refera la tehnologii.
Nu ai inteles tu ce ai citit.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: