Pai un pizzar isi vinde forta de munca, asta e marfa lui. Invartitul pizzei nu necesita studii superioare. Asta inseamna ca in forta lui de munca nu s-a investit, si ca ea nu contine nici o calitate care sa o faca rara. Ori, astea sunt singurele moduri de a creste valoare unei marfi: prelucrarea si raritatea. In consecinta salariul unui pizzar este mic, insuficient chiar ca sa isi plateasca toate cheltuielilile (chirie, intretinere, mancare, haine), in plus, munca pe care o face este obositoare si nu ii ramane energie suficienta ca sa invete, sa poata obtine o ocupatie rentabila. Salut.
Eu nu-l inteleg pe tipul acesta! poate sa-mi raspunda si mie careva, ce legatura are ce zice el aici cu intrebarea?
Intre 50-300 lei depinde de raspandire, calitate si locul. Sfatul meu ar fi "pizza hut"
Ce? Eu vorbeam de bucatar.
Salariul bucatarului de la pizza, nepoate. Poate asa intelegi ce a vrut sa spuna.
P.S. Te-ai nascut ieri? 300 de lei inseamna 3 milioane bani vechi. Ai cumparat tu pizza cu 3 milioane?
Intreaba,, ce salariu are un pizzar" nu cat costa o pizza.
P.S. Te-ai nascut ieri?
La tine 50-300 de lei reprezinta un salariu de pizzar? Este raspunsul dat de tine. Sau ai uitat?
Alexandru250201 întreabă:
Alexutzuu2010 întreabă: