| Ramo137 a întrebat:

Ce salariu ia un profesor de desen? pe luna.

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Scuze, nu era scenarist, scenaristul scrie scenariile de la filme sau piese de teatru, ma gandeam la scenograf, adica persoana care creeaza decorurile si costumele pentru piesele de teatru, filme, clipuri, emisiuni televizate etc. exista si pictori in creion, in design vestimentar cam cu asta se lucreaza, in arhitectura nici vorba de acuarele happy oricum, si ca profesor de desen trebuie sa stii mai multe decat desen in creion, faci o facultate in care inveti de toate din domeniul desenului

12 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pe luna nu stiu, dar pe pamint, in Romania, vreo 7-800 RON. Mai exact, daca iti place desenul, fa orice altceva...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Toti profesorii primesc acelasi salariu, indiferent de ce preda, romana, matematica, biologie, chimie, desen etc. (nu ma refer la cadrele universitare). Difera salariul in functie de vechime, de grade, daca esti titular, suplinitor ori necalificat, daca ai dirigentie, daca ai peste normă etc.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

800-900 lei un incepator. Apoi mai creste cu 150 lei dupa ce-ti iei gradele. vechimea conteaza mult de tot. La zece ani vechime ai in jur de 1100 lei, cu def si grad 2.Cand iei gradul 1, iti mai da ceva in plus....Sincer? Nu se merita sa profesezi, daca asta ai de gand.

| Ramo137 explică (pentru floresdemayo):

Dar daca am talent la desen, nu stiu ce sa ma fac?

| mixxjim a răspuns (pentru Ramo137):

Poti face mai multe chestii cu talent la desen, nu doar sa fii profesor de desen, cum ar fi arhitectura, design - vestimentar sau de interior, pictorita, desenatoare pentru carti de copii, scenarista, creatoare de bijuterii, cam astea-mi vin acum in cap dar cred c-ar mai fi si altele. daca chiar ai talent fa liceul de arte, sectia pictura si vezi tu pe parcurs ce directie te-ar atrage mai mult.

| Ramo137 explică (pentru mixxjim):

Dar mie imi place si stiu sa desenez in creion, nu in acuarele. ce inseamna scenarista? ce trebuie sa fac? multumesc anticipat

| Ramo137 explică (pentru mixxjim):

Multumesc pentru ajutor! ca rasplata iti dau o fundita; P

Cu placere, mersi si eu laughing

Scuze, nu era scenarist, scenaristul scrie scenariile de la filme sau piese de teatru, ma gandeam la scenograf, adica persoana care creeaza decorurile si costumele pentru piesele de teatru, filme, clipuri, emisiuni televizate etc. exista si pictori in creion, in design vestimentar cam cu asta se lucreaza, in arhitectura nici vorba de acuarele happy oricum, si ca profesor de desen trebuie sa stii mai multe decat desen in creion, faci o facultate in care inveti de toate din domeniul desenului

| mihaela0502 a răspuns:

Te sfatuiesc sa dai la UNIVERISTEA DE ARTA ce sectie crezi ca ti se potriveste. dupa poti face un master in pedagogie si asa poti iesi profesoara. a fii profesor nu e n lucru rau, intr-adevar aiun salariu mic 8-9 min. dar e sigur, daca iti faci treaba nu ai probleme si in schimb iti creste de la an la an. si pentru 18 ore norma pe saptamana e aceptabil, adica 2 zile full. pe langa poti sa faci ce vrei sa ai proiecte particulare orice. bafta!

| Ramo137 explică (pentru mihaela0502):

Multumesc foarte mult happy

| luiza171 a răspuns:

Oricum sunt platiti putin ca de aia vin la ore ca nebunii

Întrebări similare