| elenacata a întrebat:

Ce stil de viata preferi in viitor sau ai deja? salaria? omul dedicat carierei sau inteprinzator? eu doresc sa fiu omul dedicat carierei cu siguranta As avea multe aspecte pozitive:asa merge la serviciu cu placere as creste personal.Bine sunt si dezavantaje:nu ai mult timp liber pentru altele

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As prefera sa ma duc la serviciu avand de toate, si mai ales sanatate, dar nu pentru bani, ci pentru binele celorlalti. din constiinta si dragoste pentru semeni.si ceilalti la fel.fiecare sa faca ceea ce stie si cei place mai bine dar din dragoste si respect pentru ceilalti.nu pentru bani care nu ajumg niciodata si de ce sunt mai multi de ce cresc pretentiile.nu vreau sa am sefi ci prieteni, colegi cu care sa muncesc el in birou eu pe locul de munca dar sa plecam la sfarsitul programului ca oameni egali si sa ne despartim ca doi frati multumiti unul de altul si de ceilalti.si cand am nevoie de ceva sa beneficiez de orice serviciu, sigur ca este de calitate la fel ca munca ce o fac eu. iar cel cemi da masina reparata sa-mi spuna; mergi in pace si in siguranta pana la urmatorul comtrol nu vei mai avea probleme. vreau o masina? pentru ce? serviciu, piata, concediu. da poftim.eu vreau pentru raliuri, viteza concursuri. ia si tu, da ai grija ca poti muri.vezi sunt vise elenacata. dar sper sa devina realitate fiindca in criza aceasta stau oameni sanatosi, si cu experienta si nu mai au loc de munca dar au atatea de oferit.stau tineri care ori nu vor sa munceasca ori nu au unde ori nu le place munca la fel de mult precum calculatorul, si nu e bine. dar vor sa traiasca. pe banii cui? ca decat sa munceasca un an pentru bataia de joc a patronului care se cheama salariu mai bine fura si castiga intr-o noapte cat mine intr-un an. daca nu ar fi banii, nu ar avea asemenea tendinte si daca toti am munci, cei tineri se vor orienta spre ce le place sa faca, si vor face.nu va mai vinde nimeni diplome pe bani pentru a ajunge niste incompetenti acolo unde nu trebuie.ca daca e un sef incapabil ...va zbura curand de acolo. dar daca e un chirurg incapabil nu va mai putea sa repare ce a stricat.visez frumos nu-i asa? poate se va indeplini si visul meu. poate intr-o lume noua.si perfecta.

11 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Si eu tot dedicata cariereihappy

| StaRmAgiC a răspuns:

Daca vrei sa ai o viata frumoasa...muncesti...ca sa ai banii...

| georgiana a răspuns:

Cine risca, castiga! mult succes

leonardk
| leonardk a răspuns:

Dedicat carierei am fost 26 de ani dar nu m-am imbogatit material. E destul de complicat sa gasesti cea cea mai buna cale de urmat in zilele noastre. Oricat de bun profesionist si dedicat serviciului ai fi, patronii din ziua de azi renunta la tine la prima greseala fara sa tina cont de cati bani si satisfactii ai adus in firma. Gandeste profund si apoi alege!

| elenacata explică:

Da dar e ai cele mai multe aspecte pozitive (la om dedicat carierei)la celelalte care sunt aspectele pozitive?

| www a răspuns:

Care sunt "celelalte"? Alte stiluri de viata?
Cred ca sunt multe avantaje si la alte stiluri de viata.
Sa luam de exemplu, "omul liber" fara responsabilitati. Genul de om care traieste pe plaja cu inca 2-3 prieteni, se duc sa faca surf si noapte "se sparg", traiesc fara griji si fericiti, de multe ori nu traiesc foarte mult dar traiesc fericiti.
Stilul de viata al femeii "de casa", genul de persoana care nu are serviciu si face curat si mancare toata ziua. Aici nu gasesc nici un avantaj.
"Omul dedicat carierei", aici depinde de cariera nu cred ca daca stai intr-un birou 10 ore pe zi mai esti entuziasmat/a de cariera ta, in schimb daca esti artist e altceva.

cami
| cami a răspuns:

Nu, nu, nu. Nu dedicata carierei, ci dedicata familiei. Ok, faci cariera, iti oferi sansa de a te intretine singura, si gata. Te opresti, privesti si catre unghiul celalalt al vietii tale, cel al implicarii afective. Vezi, vine o varsta, cand. simti nevoia sa ai pe cineva drag care sa te intampine cand vii obosita de la serviciul ala la care tu mergi cu mare drag.

| Razvan a răspuns:

O viata completa ne dorim cu toti, doar ca difera de la om la om asta.Eu imi doresc o cariera de succes, dar sunt constienta ca asta iti "mananca" destul de mult timp.Imi doresc sa progresez, sa ma autodepasesc.Imi doresc sa cresc moral. Sper sa imi pot indeplini cat mai multe visehee hee

| Deea dYdY a răspuns:

Cu siguranta sa am propia mea firma sa lucrez pe cont propiu...asa sunt eu o visatoare!

| Andra_5221 a răspuns:

Bunahappy

Eu prefer sa fiu o persoana dedicata carierei(cred ca aduce cele mai mari satisfactii), dar si salariat. Ar fi minunat daca acestea doua ar fi combinate.

| sandulache a răspuns:

Buna.
O cariera deja o am dar cei ce au copilasi acasa stiu mai bine cum sa castigi baini, eu va dau un sfat tuturor celor care inca nu aveti o careiera prima de a pune piciorul in nainte ganditiva de o mie de ori, facei o faculatate nu ca mine o profesionala si sa lucrati prin tari straine si sa isi bata joc de voi sau sa suferiti, facti o facultate de avocati judecatori polititisti ori ce dar nu soferi ca avti o vaiata de taras si familia e acasa si tu tot timpul pe starzi si hotare ca ati da ori ce sa va vedeti familia in fie care sera, ganditiva bine ce vreti sa faceti va urez bafat succes si sarbatoti fericite cu un an nou inplinit si sa fie un an mai buna de cat asta de o miie de ori bai buna cun anticip.

Întrebări similare