anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce studi imi teduie pentryu a deveni jurnalista, inspector opece, prezentatoare tv, prezentatore vreme, medic olftamolog, creatoare de moda, politista, jandarm, educatoare, meitatore, instructor de inot, economista

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cred ca dupa ce o sa mai studiezi in scoala generala te vei gandi la o singura profesie si vei mai intreba atunci.Bafta

| Atotstiutorul a răspuns:

In primul rand sa inveti sa scrii corect!

| adytzukrose a răspuns:

Vrei sa devii cam multe.in primul rand trebuie sa stapanesti bine gramatica, apoi sa faci o facultate sau o scoala de specialitatate.mai intai hotarastete cam ce ai vrea sa ajungi

| MidnightLady a răspuns:

In primul rand studii primare care sa-ti permita sa scrii corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai trebuie sa absolvi scoala generala, pe urma liceul si mai revii tu dupa aceea ca sa te indrumam ce studii ti-ar mai fi necesare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Studii de gramatica intai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a devenu creatoare de moda trebuie neaparat o scoala generala la liceu de arte tonitza si dupa facultatae de arte si dupa ati alegi categoria si daca vrei duzain vestimentar tresa faci matematica mult frate lol

| Aero_2277 a răspuns:

Bai politisto, e prea mic rangul tau pentru ce ai scris mai sus.Nu esti in stare sa scrii corect si vrei la TV? Poi du-te bai zdreant-o ca uite cum au ajuns INNA, si toate C U R V E L E din Romania sus si se caca bani.Ca hobby poti practica DN-ul sau E-ul, asta e preferinta ta, dar mai bine pe drumuri judetene.

| sorinqk a răspuns:

-jurnalist - Facultatea de jurnalism/cursuri de jurnalism si cred ca in primul rand talent pentru scris
Prezentatoare TV - sunt tot felul de cursuri dar cred ca depinde de noroc/infatisare/dictie etc
Creatoare de moda- se pare ca nici un studiu daca esti foarte talentata si te remarca cine trebuie
instructor de inot- viziteaza site ul ANEFS. Am inteles ca sunt si cursuri dar esti doar instructor inot si nu antrenor inot