Mai bine reorienteaza te. pshihologia e autoeducarea fiecaruia nu cred ca face ceva in plus pshihologul cu ce te trateaza? doar sa i dai bani... pina in 1989 nu se mai apela la asa ceva, acum toata lumea merge la. nu sunt de caord si multi au aceeasi parere. urmeaza o facultate care sa fii util societatii. munca nu. vorbe [filozofi si atit
Sa urmezi facultatea de psihologie de la Iasi, Cluj, Timisoara sau unde o mai fi!
Buna. Pai trebuie sa faci o facultate de Psihologie, apoi sa-ti iei niste atestate, mai faci niste cursuri de autodezvoltare si formare si in cativa ani poti ajunge unde ti-ai propus.
Bafta.
Buna.
Am si eu o intrebare.Deci eu trec in clasa a8a.si la anu.trebuie sa intru la liceu...de mina imi doresc sa fiu psiholo.
Si voiam sa va intreb. ce liceu ar trebui sa urmez?
Baietas! Aam aceeasi problema! Nu stiu ce crede lumea despre psihologi de altfel nu ma intereseaza, stiu numai ca imi place si ma pricep. Sunt in clasa a 11-a si ma inteleg bine cu profa de psihologie chiar ea m-a facut sa imi dau seama de calitatile acestea! E simplu... Termini 12 clase dupa care dai la facultatea de psihologie la care nu faci prea multe obiecte! Nu faci romana, nu mate nu fizica, nu chimie! Faci psihologie! Succes! Poate ne mai auzim!