Ca sa fii designer vestimentar in mod normal trebuie sa termini liceul de arte (nu este obligatoriu) si o facultate de design. Iar pentru a deveni manechin (presupun, ca frumoasa esti ), trebuie sa te inscrii la o agentie de modeling (fiecare oras are agentiile proprii). Succes!
Eu ma bucur foarte mult ca ma ajutati si chiar daca sunt doar 3 postari, au fost venite de la oameni care chiar sunt inteligenti. Va multumesc foarte mult!
Exact, sunt de acord cu fata care ti-a dat raspunsul.De exemplu, vara mea a terminat Faculatatea de Arta si Design la Cluj. dar sa nu crezi ca-i asa usor, ii foarte mult de invatat.Pt. in ceput poti sa-ti creezi propria ta colectie si sa te gandesti pentru. ce anotimp.modelingul mai bine l-ai lasa deoparte, ca multe fete vor sa devina modele, dar nu toate reusesc.Au o cariera scurta si sunt exact ca robotii. Fac doar ce le spun ceilalti si vei fi tratata ca un simplu manechin, nimic mai mult. Bucura-te de adolescenta cat mai poti, ca dupa aceea vin greutatile. Dar faci ce vrei oricum.Succes!
Pai trebuie sa faci cel putin un liceu cu profilul respectiv dupa care sa iti sustii un atestat prin care sa obtii o diploma de designer vestimentar...eu unul am facut Col. Teh. Armand Calinescu si mi-am luat aceea diploma...mai am sa ma contacteze Botezatu sa lucrez pentru el)
anonim_4396 întreabă:
Aduducesei_Diana_1996 întreabă:
anonima000000 întreabă:
Alexsb20 întreabă: