Ee da ...de sf lumii stiu un sg lucru:
sf lumii vine doar cand Dumnezeu vrea.asa dau si eu pe facebook,twitter, etc. semnal ca maine vine sf lumii, ma crezi?>chair vine. nu cred pe nimeni(mai ales pe cei de pe OTV, la ei vin sf lumii din 2009).
iar de latceva ce poate sa vina...nu stiu n-am auzit nimic
Apropo Otv raspunsul anterior de undeva am citit si sunt de acord ca Otv inseamna o timpenie tv.
Oameni Buni sa stiti ca Cometa Elenin Nu sa dezintegrat asa ca nu mai ascultati toti mincinosi pe net sau pe tv asa ca cometa elenin este un corp ceresc si nu sa dezintegrat si pe 26 septembrie o sa fie intuneric in biblie scrie ca dumnezeu se va intoarce noaptea ca un hot asa ca pregatitiva de sf lumii si pe 26 este scoala daca nu ma credeti research cautati pe net Elenin is not disintegrated si o sa gasiti raspunsuri si o sa mergem la scoala pe 26 septembrie in intuneric poate vin zombii
Numai intrebari idioate pui, mai ia o pauza si pune niste intrebari calumea, nu cacaturi
Pai vine bunica la mine sa ma vizitezeAhamn...mai vine si scoala cu niste teste si o tona de teme.Alte evenimente importante, mmmmm nimic! Nu mai asculta ce spun toti prostii...dor Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii.
La cati prosti sunteti pe lume, chiar ca e nevoie de 3 zile ca sa dispareti! Astept cu interes acele date.
Se spune ca cometa Elenin va traversa intre pamant si soare pentru 3 zile, fiind intuneric asa cum scrie in biblie. E doar o profetie.