| speed51 a întrebat:

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?

Răspuns Câştigător
| Ukka96 a răspuns:

Buna foarte interesanta intrebarea si raspunsuri care mai decare... de cand eram in clasa I imi doream sa devin medic veterinar... dar acum nu ma pot decide dintre veterinar dau medic daca doriti sa-mi recomandati ceva va astept cu cea mai mare placere

11 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Eu sunt mare si mi-as dori sa fiu din nou copil, e asa frumoasa varsta inocentei happy

| elasexygagica a răspuns:

Dansatoare love struck

| Narcis2007 a răspuns:

Programator...daca n-am norosu asta incerc si la aviatie

| JohnnyBi a răspuns:

In primul rand vreau sa devin OM. si sa stric tot incercand sa intru in politica

| MeGustaaa a răspuns:

Actrita la Hollywood

| Dianné a răspuns:

Ginecolog. Va parea amuzaant, dar mie mi se pare extrem de interesant. Mai am de ales, intre sociolog si medic legist, dar tu?

| greieras a răspuns:

Buna Speed51 interesanta intrebare numai ca pana acum ai niste raspunsuri cu alternativa deoarece apare structura "vreau sa fiu...SAU..."este bine in viata sa stii ce vrei daca vrei cu adevarat sa fi avocat pai lupta sa fi avocat (am dat un ex de meserie fara nici o referire) nu lasa alternative pentru ca niciodata nu vei stii care iti este tinta. eu am 20 de ani si de mik mi.am dorit sa fiu asistent medical acum sunt studenta la facultatea de asistenti generalisti medicali. sper ca daca ink nu ti.ai ales meseria pentru viitor sa o faci cat mai curand sa stii spre ce tintesti.iar daca deja ai o meserie sper sa nu regreti niciodata ce ti.ai ales bafta happy

| deea_5723 a răspuns:

Mm...ce as vrea:nu pot sa ma hotarasc...ce as putea:agent de publicitate.
Tu la ce te gandesti?

| lary_8888 a răspuns:

Buna.
Vreau sa ma fac avocata.iar daca nu reusesc, incerc sa ma fac acrita.
Pa :*

| speed51 explică:

Eu ma gandesc la translatorbig grin
limba engleza

| bl00 a răspuns:

Actor sau model.sau aman doua