Să extermin toți copii de pe TPU! Și să transform site-ul într-un pentru oameni inteligenți și peste 18 ani!
Sa colonizez rasa umana.Sa ajut omenierea, sa fac un viitor mai bun pentru umanitate.(SF?)
In prezent, ca si in viitor, trebuie sa facem astfel incat sa nu ne fie rusine cu trecutul nostru.
Sa reușesc in cariera, sa am o familie si sa fiu un om de succes.Si sa ajut lumea si poate reușesc sa ajut si Tera.
I second this.
Trebuie să creăm o revoluție, să ne răscolim împotriva întregii lumi, pentru că NOI suntem cei iluminați și cei care vom domina într-un final!
...At dawn we strike.
Am 18 trebuie sa am peste 18 adica 19 sau 20? sau. las-o balta doamne sunt si ei curiosi?
Curioși? Păi de ce ar fi curioși? La vârsta lor ar trebui să aibă alte întrebări de pus nu cât de lungă e o ***.
Da ai dreptate dar ce intrebari din astea pun copii de 10-14 ani?! cred ca lumea se schimba nu mai e credeai tu o data rusine nu mai exista! cred ca e si din cauza hormonilor. la 14 ani abia se dezvolta interesele dar nici chiar asa cum ai zis tu sa puie asemenea intrebari pe postu asta sau ma rog ce-o fi!
Nu au pic de rușine, și duc lipsă de educație din partea părinților.
Pai nu esti obligat sa stai sau sa te uiti pe acest site.
Față de tine eu sunt mai vechi pe site și știu ce a fost și ce a ajuns.
Mda...De parca site-ul asta e o sursa de facut bani pentru tara si trebuie exterminat ceea ce il strica.Si oricum, chiar daca sunt intrebari stupide sau fara rost, imature, nu conteaza, tot nu strica site-ul.Acest site e pentru intrebari!
Este dar nu întrebări de genul. sunt băiat pot rămâne însărcinat, sau că am făcut-o cu un urs, acum fac ursuleți panda... înțelegi ce vreau să spun?
Pai alea sunt puse la misto si probabil la Trivia/Amuzamente...vor sa fie si ei amuzanti.
Să fie cum spui tu la Trivia/Amuzante dar ei le postează la Dragoste & Sex sau alte categorii...
Asa gandesc ei ca trebuiesc postate... daca in intrebarea lor stupida e vorba ca si-au tras-o cu un urs, asta vine de la sex, deci o posteaza la Dragoste si Sex
"În viitor" însemnând poate chiar şi ziua de mâine?
Păi tot ce nu am făcut până acum.
Şi sunt o groază de lucruri.
Pot să te întreb ceva? Care e primul lucru ce-ţi vine-n minte când te gândeşti la viitor?
Tu cum vezi în mintea ta viitorul?
Vreau sa nu fac nimic.Dar cum nu e posibil decat daca voi castiga la loto, o sa ma fac medic.Cred ca ma voi face chirurg.
Nenciu_Ioana_Narcisa_1972 întreabă:
paulacarry întreabă: