Știu că în RO se tot întâmplă chestii de genul ăsta.
El, nu cred că o face nici inconștient nici ostentativ. Ci doar pentru că nu-i pasă.
Probabil, fiind în vârstă, are o căsnicie de mulți ani, pe care nu mai dă doi bani, la fel și pe soția lui, de ceilalți angajați i se rupe, așa că de ce n-ar face-o?
O să-și dea el seama pe parcurs de ce nu e bine să facă așa ceva.
Pentru că, cu siguranță n-a mai făcut înainte așa ceva, altfel ar fi știut în ce se bagă.
Iar ea probabil o face interesat. O plătește suficient de bine, probabil și pe lângă salariu, mai are și alte avantaje... deci ea profită. Logic.
Nu cred ca e treaba ta, ai lucruri mult mai importante de facut in viata.
Cat despre cei doi, sunt perfect constienti.
E a incercat si ea nu l-a respins(posibil sa-i placa si ei)sau viseaza la o promovare.
In cele mai multe cazuri se ajunge aici cand cineva duce lipsuri in relatia actuala si cauta completare in alta parte!
Probabil tipa o vede ca pe ceva amuzant sau care nu ii face rau. Sunt si oameni la care li se rupe de barfe, si nu ii intereseaza ce se zice de ei.
Nu le pasa de barfe, el e destul de constient dar probabil ca daca pana acum nu l a afectat considera ca nu o sa ii dauneze aceste lucruri nici de acum inainte, iar ea la fel, au ei niste motive sa creada ca nu le va afecta nici casnicia nici munca
Pentru ca a permis de la bun inceput, in cazul asta ea are si interes si poate avea de castigat venituri. Odata ce a facut asta indepartarea lui rezulta clar prin pierderea locului de munca.Nu vorbesc de lege.
sorinaa0 întreabă: