| deeeeeebora a întrebat:

Cei care sunteti sau ati fost la medicina va pare rau ca ati ales aceasta facultate? Aveti viata sociala, sau aveti de invatat de dimineata pana seara, incat sa nu mai puteti fi in stare de nimic?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am facut medicina si nu am regretat nici o clipa. Sigur ca in facultate nu am avut viata sociala, intre cursuri, laboratoare, garzi si tratate, dar nu m-a deranjat. Pana la urma invatatul e mult mai important decat distractia ieftina. Iar mie imi place mult sa invat, ma face fericita, sunt mereu curioasa sa stiu cat mai multe.
Acum, medic fiind, am viata sociala si de familie. Totusi, ramane foarte importanta meseria pe care o practic cat pot eu de bine. Am saptamani la rand in care intru in spital dimineata inainte de a se lumina si ies camd s-a intunecat deja (mai ales iarna), dar nu regret niciodata. E o meserie nobila, frumoasa si plina de satisfactii. Simti ca esti un membru valoros al societatii.

1 răspuns:
| m4them4tic a răspuns:

In Romania invatamantul universitar nu mai e ce era odata.Acum aproape orice absolvent de liceu poate termina o facultate. Din propria experienta iti spun ca oriunde ai merge sa stiudiezi(in Romania), nu vei fii privata de viata sociala.Acum toti invata numai in sesiune, multi nici atuncibig grin.Bineinteles ca mai sunt si persoane carora le place sa stea mai tot timpul cu capul in carti, dar ei fac asta ca asa vor nu ca li se impune sau ca si ceilalti studenti fac la fel.