| CARMENCITA a întrebat:

Chiar nu face nimeni figuratie la emisiuni tv(public spectator)sa-mi spuna si mie? Vreau de mult si am si timp ca de curand m-au pacalit unde cica ma angajasem.Va rog frumos.Si daca ma angajez tot vreau sa ma duc.Nici o televiziune nu mai da anunt iar unele agentii sunt neserioase cica.Sau unde sa intreb.Va rog nu raspunde-ti daca nu stiti.

6 răspunsuri:
| dienuta1990 a răspuns:

Si eu sincer asa vrea sa fac asta pentru ca ma pasioneaza televiziunea.Mi-ar placea sa fiu in public ori la emisiunea lui Dan Bitman ori la Gabi Firea Show.Sincer poate la vreo agentie sa intrebi nu stiu.

| marius1st a răspuns:

Renata ai fost la o agentie mai intai sau cum ai procedat?

| marius1st a răspuns:

Renata ai fost la o agentie mai intai sau cum ai procedat? Ne poti oferi mai multe detalii?

| Renata_Sandu_1989 a răspuns (pentru marius1st):

Am luat legatura cu un tip care este de la agentia IQ media, si m-a chemat prima data la neata, de atunci ma cheama mereu pe la diferite emisiuni. Il cheama Marian pe acel tip, la neata i se spune Valorosu.

| Renata_Sandu_1989 a răspuns (pentru marius1st):

Inca ceva : preturile incep de la 7 lei pe emisie, pana la 15 lei pe emisie.

| Renata_Sandu_1989 a răspuns:

Salut, eu merg la emisiuni in calitate de public spectator, am inceput cu neata si am continuat cu gabi firea show, confidential, petrecem k lumea, distractia pe vremea mea, ne vedem la tvr, etc, nu se castiga bine, dar eu merg de placere.